<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Digitale factuurverwerking voor Vacansoleil

Vacansoleil werkt sinds 2016 naar tevredenheid met de factuurverwerkingsoplossing van ISPnext i.c.m. het ERP systeem Exact Globe. Bij Vacansoleil werken er een 10-tal medewerkers op de crediteurenafdeling. Een groot voordeel voor het team omdat de oplossing een multi-user tool is; meerdere mensen kunnen tegelijk samenwerken. Wij spreken de applicatiebeheerder bij Vacansoleil over hun ervaringen met ISPnext.

Story - Vacansoleil - Logo

 

Header_Story_Vacansoleil

Systeem upgrade t.b.v. thuiswerken  

Vacansoleil is enthousiast over de factuurverwerkingsoplossing. '' De factuurverwerkingsoplossing van ISPnext zorgt voor veel voordelen. Het inleren van facturen kost tijd en kan in sommige gevallen complex zijn; de integratie van de factuurverwerkingsoplossing heeft ervoor gezorgd dat factuurherkenning geoptimaliseerd wordt. Inkoopfacturen worden zo steeds sneller verwerkt.''

Begeleiding

''We hebben goed contact met ISPnext. De consultants hebben gezorgd voor trainingssessies en fijne begeleiding.'' Ivo Smulders, Consultant bij ISPnext vertelt: ''Centraal staat het leren werken met de tool voor het gehele team. De gebruikers zitten bijvoorbeeld zelf achter de knoppen om de factuurherkenning te optimaliseren. Vóór livegang sluiten we het implementatietraject af met het doorlopen van de technische details.'' 

De applicatiebeheerder vertelt: “De livegang hebben we als zeer prettig ervaren. Ivo heeft ons hier fantastisch in bijgestaan. Facturen komen automatisch in het systeem terecht. We kunnen deze direct inzien en oppakken, zonder mijn tussenkomen.” 

"Facturen komen automatisch in het systeem terecht. We kunnen deze direct inzien en oppakken, zonder mijn tussenkomen."

Applicatiebeheerder | Vacansoleil

Nieuwe werkwijze snel onder de knie

Ivo: ”Na livegang draag ik intern het stokje over aan onze afdeling Support voor eventueel verdere ondersteuning. Uit deze overdracht blijkt ook dat er sprake was van een mooie en snelle implementatie." De bevindingen van de klant zijn positief. Vacansoleil sluit af: “De eerste weken kostte het even wat meer tijd om facturen te coderen. Nu kunnen mijn collega’s de herkenning van factuurgegevens zelf optimaliseren. Ik zie ernaaruit om ons proces nog verder te optimaliseren.” 

Over Vacansoleil B.V.

Vacansoleil B.V. begon in 1969 met één camping, vandaag zijn ze marktleider in Europa. Dankzij bijna 600 topcampings in 20 landen genieten elk jaar meer dan 500.000 personen van een vakantie op een Vacansoleil-camping. Bekijk voor meer informatie de website.

Vacansoleil B.V. verwerkt op jaarbasis tot 25.000 facturen en heeft een interface met ERP systeem Exact Globe. Vacansoleil B.V. werkt sinds 2016 met de factuurverwerkingsoplossing van ISPnext.