<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Volumekorting verzilveren
met Rebate Management

Wil je je bonusafspraken  beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Rebate Management stelt jouw organisatie in staat om bonusafspraken effectiever te beheersen en te benutten. Je wordt proactief herinnert aan deadlines én krijgt suggesties om kortingen te maximaliseren. Dit resulteert in forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 


Inkoopafspraken inzichtelijk

Inkoopafspraken inzichtelijk

Minder 'off-contract' inkopen

Minder 'off-contract' inkopen

Sterkere relatie met leveranciers

Sterkere relatie met leveranciers

Pipeline - Blog - Rebate Management - Header

BEHEERS BONUSAFSPRAKEN 
MET REBATE MANAGAMENT 

 

Ben jij op zoek naar een oplossing om de financiële prestaties van je organisatie te verbeteren én de kostenbeheersing te versterken? Het is tijd om optimaal te besparen, efficiëntere processen te hanteren en risico's te reduceren. Het end-to-end portfolio van ISPnext biedt uitkomst.

Kom meer te weten over Rebate Management via een van onze experts.


De voordelen van Rebate Management voor jouw bedrijf

Inkoopafspraken inzichtelijk

Alle inkoopafspraken in één overzicht bij elkaar. Krijg grip op kortingen en bonussen en maximaliseer je winstgevendheid.

Minder ‘off-contract’ inkopen

Doordat inkoopafspraken duidelijk in beeld zijn wordt er minder buiten de centraal overeengekomen contract ingekocht. Rebate Management levert meteen een soepel en winstgevend kortingsbeheer op.

Realtime inzicht via Supplier Portal

Gebruikers zijn in staat commerciële inkoopbonussen realtime te managen zodat je nooit meer een bonus hoeft te missen. Via de Supplier Portal – onderdeel van het BSM platform – kunnen jij en je leverancier de afspraken, orders, facturen en kortingen zelf realtime volgen.

Reduceer uitgaven

Je hebt duidelijk in beeld wat je bestellingen zijn en op welk moment volumekortingen in werking treden. Je weet meteen waar de volumegrenzen liggen en voor welke productgroepen en periodes die gelden. Vervolgens kun je daar makkelijk je leveranciers op scherp houden.

Sterkere relaties met leveranciers

Binnen het BSM platform kijken jij en je leverancier naar dezelfde data, afkomstig uit de contracten zelf, de facturen en de uitstaande orders. Zo is het voor zowel afnemer als leverancier helder waar wel en geen recht op is. Dat bevordert de onderlinge relatie; betere samenwerkingen en voorwaarden voor toekomstige transacties liggen voor het grijpen.

Efficiëntere financiële processen

Door gebruik te maken van cloudsoftware en andere digitale tools, worden processen gestroomlijnd en is er meer controle over uitgaven. Zo wordt een betere transparantie gecreëerd, zijn risico’s beheersbaar en komt er meer operationele efficiëntie.

Header-Rebate-Management-NL

Klaar om controle te nemen over jouw bonusafspraken?

FAQ

Wist je dit al?

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management