<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Ervaar de kracht van onze SAP integratie

Met meer dan 20 jaar ervaring integreert ons Business Spend Management (BSM) platform naadloos met het toonaangevende ERP systeem SAP. Of je nu werkt met een on-premise versie van SAP óf klaar bent voor de cloud versie van SAP: SAP S/4HANA Cloud Public. Met de koppeling van ISPnext realiseer je een automatische flow van data om zo efficiënt en compliant mogelijk te werken. 

BRAND_Logo_SAP-1

Een slimme SAP integratie

Waar traditionele ERP systemen niet ingericht zijn op het gehele end-to-end proces, biedt ISPnext een gestroomlijnde aanvulling op jouw SAP omgeving:

  • De integratie met SAP levert een betere gebruikerservaring (UI/UX);
  • Eenvoudiger, geavanceerder en efficiënter routeren;
  • Meer matchingsmogelijkheden.
Benut de actuele data uit jouw SAP versie en integreer deze binnen jouw Source-to-Pay proces. Een snelle en foutloze afhandeling van inkoop- en financiële processen is gegarandeerd. 

SAP functionaliteiten 

Het platform van ISPnext integreert met SAP CI; het connectiviteitsplatform van SAP. Bovendien ondersteunt het platform de modules SAP FI (finance) en SAP MM (ordermanagement), waarmee kostenfacturen en PO-facturen gematched worden.

Daarnaast ondersteunen wij uitgebreide SAP functionaliteiten als storneren, 2way- en 3way matching, catch weight management, Service Entry Sheets, (on-)geplande additionele kosten, SAP archive link en betaaldatum terugkoppeling en G-rekening.

Met de geavanceerde integratie van ISPnext en SAP minimaliseer je handmatige handelingen en integreert jouw SAP data vloeiend met onze oplossingen. 

SAP-ISPnext-integratie-Donkere-achtergrond (2)

Voordelen van de SAP integratie

Verbeterde datakwaliteit

Door de koppeling met SAP wordt de data integriteit en datakwaliteit versterkt. Gegevens worden moeiteloos gesynchroniseerd tussen beide systemen, waardoor fouten als gevolg van handmatige invoer worden geminimaliseerd. Dit levert je betrouwbare en consistente informatie op over jouw bedrijfsactiviteiten. 

Efficiëntere processen

De integratie optimaliseert jouw Finance & Procurement processen aanzienlijk door een vlotte uitwisseling van data tussen ISPnext en SAP. Dit resulteert in  een snellere besluitvorming en verbeterde operationele efficiëntie. Jouw team concentreert zich op waardevolle taken in plaats van een handmatige overdracht van data. 

Realtime inzichten

De datasynchronisatie met SAP zorgt voor realtime inzicht in jouw bedrijfsprestaties. Zo reageer je proactief op veranderingen in de markt en neem je snel beslissingen om jouw concurrentiepositie versterken. 

Verbeterde leveranciersrelaties

Met een geïntegreerd systeem is de samenwerking tussen jouw teams beter en bied je een hogere mate van service. Leveranciersinformatie, bestelhistorie en voorraadniveaus zijn direct beschikbaar, wat resulteert in snellere en meer gepersonaliseerde dienstverlening. 

Kostenbesparing

De geautomatiseerde gegevensuitwisseling minimaliseert handmatige handelingen en daarmee de foutgevoeligheid. Daarnaast verlaagt de koppeling de operationele kosten. Jouw organisatie kan efficiënter werken, aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn liggen in het verschiet. 

Naadloze integratie

De realtime integratie met SAP is ontwikkeld op het gebied van; masterdata, financiële boekingen, orders en ontvangsten. Je minimaliseert handmatige handelingen en de financiële afdeling krijgt meer werk voor andere werkzaamheden. Dankzij de geavanceerde koppeling is de data uit jouw ERP systeem SAP dus altijd inzichtelijk én actueel. 

Webinar: Geoptimaliseerde factuurverwerking in ieder ERP

John en Dirk Jan informeren je in deze  webinar over de volgende topics:

- Uitleg over het digitaal managen van je inkoopfacturen. 
- Tips over hoe je administratieve handelingen kan minimaliseren. 
- De mogelijkheden om direct te koppelen met je ERP

Bekijk hier de eerste pagina’s

Webinar - CM en Spend - Header

Heb je vragen? Spreek onze integratie specialist

Samen met ERP partners brengen we jouw ERP integratie tot stand. Met onze gecertificeerde SAP partners Vigour, Emixa & Quinso volgen we de ontwikkelingen van SAP en de markt op de voet en voegen deze toe aan onze standaard. Wil je meer weten over hoe we van jouw Source-to-Pay proces een succes maken? Onze specialisten vertellen je graag meer.

Polygon 6 (1)

- Aico, Integration Specialist | ISPnext

Kom in contact