<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Contracten beheren
met Contract Management

Contractmanagement helpt jouw organisatie om inzicht in contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen. Met Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Inclusief fiattering en digitaal ondertekenen met je leverancier.


Icoon_Document goedkeuring

Contractsjablonen en workflows ter goedkeuring

Icoon_Inzicht in uitgave

Monitor de contractvoortgang

Icoon_E-Signing-signeren

Rechtsgeldig digitaal ondertekenen

Contract Management ISPnext illustration

BEHEERS HET PROCES 
VAN SOURCE-TO-PAY MET ISPNEXT

 

Behoefte aan inzicht in én controle van uitgaven? En ben je op zoek naar een naadloze integratie met jouw ERP-systeem? Het is tijd om optimaal te besparen, efficiëntere processen te hanteren en risico's te reduceren. Het end-to-end portfolio van ISPnext biedt uitkomst.

Kom meer te weten over Contract Management via een van onze experts.


De voordelen van Contract Management voor jouw bedrijf

Contractsjabloon per categorie

Bepaal de contractsjablonen inclusief voorwaarden, verplichte velden, uit te voeren taken en fiatteringsroute. Nadat het contract intern is goedgekeurd, kan deze digitaal ondertekend worden door beide partijen.

Bewaak de contractvoortgang

Stel contractafspraken en KPI’s vast, zodat je direct ziet of de leverancier zich aan de afspraken houdt of dat je maatregelen moet nemen.  Met contract management evalueer je vroegtijdig om het contract te verlengen of te beëindigen. 

Contracten digitaal ondertekenen

Door digitaal te ondertekenen met E-signing wordt de doorlooptijd geminimaliseerd en heb je continu zicht op de voortgang. Ondertekende contract documenten worden direct bij de leverancier gearchiveerd. 

portret-roy-de-brouwer-470

Bewaak de looptijd van je contracten en beheers hiermee contract risico’s.

Met het end-to-end portfolio van ISPnext beheers je jouw hele Source-to-Pay proces.

- Roy de Brouwer, Director Sales & Marketing | ISPnext

In 5 stappen klaar voor Contract Management

contract-management--folder-icoon

Klaar om controle te nemen over jouw Source-to-Pay proces?

FAQ

Wist je dit al?

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management