<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Beheers je inkoopproces
met Procurement

Procurement helpt je zo kostenefficiënt mogelijk in te kopen dankzij catalogi, zonder ongeoorloofde verplichtingen. Door goederen en diensten te bestellen via de contractuele afspraken beheers je de uitgaven en voldoe je aan de compliance doelstellingen.

Icoon_Inzicht in uitgave

Inzicht in de volledige audit trail

Icoon_contract-rating

Voorkom ongeautoriseerde bestellingen

Icoon_Workflow[1]

Evaluatie en goedkeuring workflows

Procurement_ISPnext

BEHEERS HET PROCES VAN SOURCE-TO-PAY MET ISPNEXT

Behoefte aan inzicht in én controle van uitgaven? En ben je op zoek naar een naadloze integratie met jouw ERP-systeem? Het is tijd om optimaal te besparen, efficiëntere processen te hanteren en risico's te reduceren. Het end-to-end portfolio van ISPnext biedt uitkomst.

Kom meer te weten over Procurement via een van onze experts.

De voordelen van Procurement voor jouw bedrijf

Grip op de kosten en uitgaven

Bestel goederen en diensten via de contractuele afspraken. Beheers uitgaven en voldoe aan de compliance doelstellingen. Bijbehorende workflows helpen goedkeuring en betaalbaarstelling, volledig digitaal af te handelen.

Inzicht in budgetten tijdens het inkoopproces

Met tijdig inzicht in de verplichtingen van leveranciers creëer je een accurate financiële planning. Naast reeds betaalde rekeningen heb je inzicht in openstaande betalingsverplichtingen en toekomstige bestedingen.

Catalogus met voorkeurleveranciers

Met Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  

Procurement in 4 stappen

Pipeline - Whitepaper - Procurement - Voorblad

Klaar om controle te nemen over jouw Source-to-Pay proces?

Oplossingen - Procurement - Next Q&A - Header

FAQ
Wist je dit al?

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management