<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Apex Systems verbetert AP Automation met ISPnext

Apex Systems, een technologiedienstverlener en onderdeel van het ASGN-merk (NYSE: ASGN), kondigde vandaag een strategische samenwerking aan met ISPnext, een cloudgebaseerd bedrijf gespecialiseerd in het beheer van zakelijke uitgaven (BSM). De organisatie optimaliseert financiële operaties met gebruiksvriendelijke oplossingen voor AP Automation, geïntegreerd met Infor M3 CloudSuite, als onderdeel van hun BSM-platform.

Samen helpen Apex en ISPnext organisaties om de kracht van Infor-technologie te benutten, een wereldleider in softwareproducten voor bedrijfsafsluitingen en onderdeel van Apex Consulting Services, om kosten te beheersen, de afhandeling van papieren facturen te verminderen en interne financiële processen te digitaliseren. Apex' expertise in het configureren van Infor M3-oplossingen samen met de implementatie-uitvoering van ISPnext resulteren in een naadloze ervaring voor klanten.

processed-3BAEFF8B-ECF7-422C-B18D-BBAA39242998 (002)

In het licht van veranderende marktomstandigheden is het steeds belangrijker voor organisaties om wendbaar, veerkrachtig en flexibel te zijn terwijl ze verantwoordelijke besluitvorming navigeren. Door de samenwerking met ISPnext heeft het bedrijf een diepgaand begrip gekregen van de drijvende factoren die de financiële afdelingen van klanten beïnvloeden, waaronder kostenbeheersing, risicobeheer, datagestuurde beslissingen en naleving van regelgeving.

"Apex Systems is enthousiast over de waarde en wendbaarheid die onze samenwerking met ISPnext zal brengen voor onze ERP-klanten," zei Robin Irvine, vicepresident van Enterprise Services bij Apex Systems. "AP Automation is een gemeenschappelijk element van elk ERP-transformatieproject en deze alliantie brengt een kant-en-klare oplossing in het spel met een zeer concurrerend rendement op investering."

 

AP Automation implementeren

Het implementeren van AP Automation levert waarde voor klanten door inzicht te verbeteren, wendbaarheid te bevorderen, risicobeheer mogelijk te maken en continue besparingen te optimaliseren. AP Automation oplossingen helpen vervolgens bij het beheersen van kosten, het beheren van leveranciersrisico's, het verbeteren van besluitvorming en het injecteren van wendbaarheid in organisaties. De samenwerking tussen Apex en ISPnext stelt gebruikers in staat om gehele processen van inkoopfacturen te digitaliseren met geïntegreerde workflows, geoptimaliseerde operationele functionaliteit en mobiele toepassingen.

Een ander veelvoorkomend probleem bij nieuwe AP Automation is de integratie ervan met bestaande financiële of management systemen. Compatibiliteitsproblemen en complexiteiten bij gegevensoverdracht veroorzaken vaak vertragingen en obstakels die de implementatie van het gewenste gestroomlijnde proces onderbreken. Apex en ISPnext beschikken over vooraf gebouwde scripts die de implementatie in Infor M3 ERP-systemen zullen versnellen. Apex kijkt ernaar uit om ERP-klanten te blijven voorzien van de beste tools in de branche met de hulp van ISPnext.

Gustaf-Tanate

"ISPnext kijkt ernaar uit om samen met Apex Systems de volgende stap te zetten in onze gezamenlijke missie om Infor M3-klanten in staat te stellen hun processen van Accounts Payable te automatiseren en waarde te creëren terwijl kostenbesparingen worden gerealiseerd."

Gustaf Tanate, CEO | ISPnext

Over Apex Systems

Apex Systems is een vooraanstaand wereldwijd technologiedienstverlenend bedrijf dat sectorinzichten en ervaring integreert om oplossingen te leveren die de digitale visies van onze klanten vervullen. We bieden een continuüm van diensten, waaronder strategie en enablement, innovatie en productiviteit, en technologische fundamenten om betere resultaten te behalen en meer waarde te brengen aan onze klanten.

 

 

Over ASGN Incorporated

 

ASGN Incorporated (NYSE: ASGN) is een toonaangevende aanbieder van IT-diensten en -oplossingen in zowel de commerciële als de overheidssector. ASGN helpt bedrijven en overheidsorganisaties met het ontwikkelen, implementeren en beheren van cruciale IT- en bedrijfsoplossingen via hun geïntegreerde aanbod. Voor meer informatie, bezoek asgn.com.

 

Geïnteresseerd in een partnership met ISPnext? Klik hier


Meer resources

Nationale Controllersdag '24

Op 13 juni 204 vindt de Nationale Controllersdag plaats in InnStyle in Maarssen. Hét event voor controllers en andere financials om inspiratie op te...

Lees meer →

Discover Live 2025 pre-register

Opdinsdag 16 april was het zover; Discover Live '24! Deze editie werd gehouden in het prachtige Valk Exclusief inEindhoven-Best. 

Lees meer →

Roundtable DORA wetgeving

Ben jij klaar voor DORA? Sluit je aan bij onze Roundtable op 20 juni en ontdek hoe jouw organisatie compliant kan worden.

Lees meer →

Voldoe aan DORA wetgeving

Is jouw organisatie al DORA compliant? Met de invoering van DORA zijn alle financiële organisaties en hun IT-serviceproviders binnen de EU verplicht...

Lees meer →

CFO verlangt steeds meer naar één suite

Werken met één overkoepelende applicatie (suite) voor alle inkoopactiviteiten wordt door Finance Professionals gezien als een van de belangrijkste...

Lees meer →
Meer resources →