<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Aantrekkelijke kortingen
met Dynamic Discounting

Wil jij eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. Het  levert je aanzienlijke besparingen op en verbetert de liquiditeit van jouw organisatie en voor jouw leveranciers. Bij Dynamic Discounting is de korting dynamisch en wordt berekend aan de hand van het daadwerkelijk aantal dagen versneld betaald; een belangrijk voordeel t.o.v. statische korting.


Icon - Leveranciersrelaties

Sterkere relaties met leveranciers

Korting ontvangen met Dynamic Discounting - ISPnext

Verbeterde cashflow

Improved procurement process with Dynamic Discounting

Verbeterde inkoopprocessen

PIPELINE Dynamic-Discounting-header

HAAL MEER KORTING UIT
OPENSTAANDE FACTUREN

 

Dynamic Discounting is een cashflowverbeteraar binnen AP Automation, onze oplossing voor digitale factuurverwerking.  Het aanbieden van vroegtijdige betalingen is echter geen verplichting. De dynamiek maakt het interessant: finance heeft een real-time overzicht van mogelijkheden en geeft dit per factuur aan, vervolgens kan de leverancier wel of niet akkoord gaan om de korting door te voeren; het is een keuze voor beide partijen die het systeem vereenvoudigt.

Kom meer te weten over Dynamic Discounting via een van onze experts.


De voordelen van Dynamic Discounting voor jouw organisatie

Verbeterde cash flow

Door eerder te betalen dan de afgesproken betalingstermijn, ontvang je korting en bespaar je geld op de facturen. Je profiteert van kortere betalingstermijnen en vermindert de uitstaande schulden. Kortom, je verbetert de cashflow.

Sterkere relaties met leveranciers

Door vroeger te betalen, laat je aan je leveranciers zien dat jouw organisatie hen waardeert en ondersteunt. Dit levert meer vertrouwen en loyaliteit op tussen beide partijen. Betere samenwerkingen en voorwaarden voor toekomstige transacties liggen voor het grijpen.

Verbeterde inkoopprocessen

Door leveranciers eerder te betalen, kunnen de goederen en diensten efficiënter beheerd worden. Dit levert een verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening op en zo de tevredenheid van klanten.

Efficiëntere financiële processen

Door gebruik te maken van cloudsoftware en andere digitale tools, worden processen gestroomlijnd en is er meer controle over uitgaven. Zo wordt een betere transparantie gecreëerd, zijn risico’s beheersbaar en komt er meer operationele efficiëntie.

Dynamic-Discounting-4-stappen-ISPnext

Ben jij klaar om controle te nemen over jouw processen?

FAQ

Wist je dit al?

Is jouw vraag niet beantwoordt? Kom in contact

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management