<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

ISPnext behaalt ISAE3402 Type 2 Assurance Rapport

Bij ISPnext draait alles om dataveiligheid en het bieden van betrouwbare oplossingen voor onze klanten. We zijn dan ook trots te kunnen melden dat we het ISAE3402 Type II Assurance Rapport hebben behaald. Dit rapport is een bewijs dat we onze processen op een veilige en goed gecontroleerde manier uitvoeren. Wat betekent dit nu precies voor onze klanten? 

ISAE3402 Type II certification for ISPnext

CEO and ISAE3402 Type ll certifier sign certification.

Wat is ISAE3402 Type II?

ISAE3402 Type II is een internationaal erkend assurance rapport dat aantoont dat een organisatie veilige processen heeft en dat deze processen goed worden beheerd. Het toont aan dat ISPnext een structurele uitvoering heeft van een set van maatregelen, en dat we zorgvuldig omgaan met de informatie en privacy van onze klanten. Dit rapport gaat verder dan bekende ISO-certificaten en biedt jou extra zekerheid.

Voordelen van het ISAE3402 Type II Assurance Rapport

Met het ISAE3402 Type II Assurance Rapport kun je erop vertrouwen dat we de gegevens van onze klanten veilig en vertrouwelijk behandelen. Jaarlijks wordt ons security framework getoetst als onderdeel van deze certificering. Hierdoor kunnen we aantonen dat onze beheersmaatregelen effectief en efficiënt werken. Kortom, we kunnen niet alleen zeggen dat we alles goed georganiseerd hebben, maar we kunnen het ook laten zien.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die dit rapport klanten van ISPnext biedt:

  • Zekerheid: Het rapport geeft je de zekerheid dat je diensten zonder zorgen aan ISPnext kunt uitbesteden. Het bewijst dat we de processen goed beheersen en dat we zorgvuldig omgaan met jouw informatie en privacy.
  • Vertrouwen: Het opzetten van een goed security framework en het verkrijgen van dit rapport versterkt het vertrouwen dat onze klanten, prospects en partners in ons hebben.
  • Voldoen aan regelgeving: Met het ISAE3402 rapport kunnen we aantonen dat we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Dit geeft je de geruststelling dat je met een betrouwbare partner werkt.
  • Dieper inzicht: Dit rapport biedt ook een dieper inzicht in onze langetermijnstrategieën, wat waardevol is voor jou als klant. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig zijn, nu en in de toekomst.
  • Combinatie met andere certificeringen: Ons ISAE3402 rapport wordt gecombineerd met de ISO27001-certificering. Dit toont aan dat we ons richten op het continu verbeteren van ons Information Security Management System (ISMS). Ook voor deze certificering vindt jaarlijks een externe audit plaats.

Edward-Bakker

"Het toont aan dat we een structurele uitvoering hebben van een set van maatregelen, en dat we zorgvuldig omgaan met de informatie en privacy van onze klanten."

Edward Bakker, Security Officer | ISPnext

Missie ISPnext

Bij ISPnext zijn we trots op onze constante groei en vooruitgang. Onze strategische focus ligt op een sterke en schaalbare internationale groei. Door onze interne processen te standaardiseren en ons te baseren op 'best practices', kunnen we onze klanten aanzienlijke (financiële) voordelen bieden. Onze Business Spend Management (BSM) platform helpt je bij het beheren van het gehele Source-to-Pay proces, en het ISAE3402 Type II Assurance Rapport geeft je nog meer zekerheid.

Heb je vragen over ons ISAE3402 Type II Assurance Rapport of wil je meer weten over onze veiligheidsmaatregelen? Neem dan contact op met onze Security Officer. Uiteraard staat ook ons Sales- of Customer Success-team klaar voor onze bestaande klanten.

 

Contact opnemen


Meer resources

Nationale Controllersdag '24

Op 13 juni 204 vindt de Nationale Controllersdag plaats in InnStyle in Maarssen. Hét event voor controllers en andere financials om inspiratie op te...

Meer lezen →

Discover Live 2025 pre-register

Opdinsdag 16 april was het zover; Discover Live '24! Deze editie werd gehouden in het prachtige Valk Exclusief inEindhoven-Best. 

Meer lezen →

Roundtable DORA wetgeving

Ben jij klaar voor DORA? Sluit je aan bij onze Roundtable op 20 juni en ontdek hoe jouw organisatie compliant kan worden.

Meer lezen →

Voldoe aan DORA wetgeving

Is jouw organisatie al DORA compliant? Met de invoering van DORA zijn alle financiële organisaties en hun IT-serviceproviders binnen de EU verplicht...

Meer lezen →

CFO verlangt steeds meer naar één suite

Werken met één overkoepelende applicatie (suite) voor alle inkoopactiviteiten wordt door Finance Professionals gezien als een van de belangrijkste...

Meer lezen →
Meer resources →