<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

One Step Ahead
met Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met Spend Analytics. Dankzij actuele data kun je met een spend analyse knelpunten tijdig identificeren en actie ondernemen. Denk aan het analyseren van : tevredenheidscores, bechmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Icoon_dashboard

Best practice dashboards

Icoon_Categorie Management

Bepaal inkoopbeleid met inkoopcategorieën

Icoon_contract laptop

Stel KPI's in

Spend-Analytics_ISPnext

BEHEERS HET PROCES VAN SOURCE-TO-PAY MET ISPNEXT

Behoefte aan inzicht in én controle van uitgaven? En ben je op zoek naar een naadloze integratie met jouw ERP-systeem? Het is tijd om optimaal te besparen, efficiëntere processen te hanteren en risico's te reduceren. Het end-to-end portfolio van ISPnext biedt uitkomst.

Kom meer te weten over Spend Analytics via een van onze experts.

De voordelen van Spend Analytics voor jouw bedrijf

Inzicht in spend per leverancier

Real-time data eenvoudig gebruiken om snel knelpunten te identificeren en actie te ondernemen. Denk aan tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Bepaal inkoopbeleid met inkoopcategorieën

Dankzij inkoopcategorieën ontstaat een helder beeld van hoe je inkoop verdeeld is. Bijvoorbeeld het aantal leveranciers, facturen en betrokken afdelingen. Zo zie je meteen waar besparingsmogelijkheden zitten.

Stel KPI's in

De resultaten en voortgang van het inkoopbeleid in beeld door de vastgestelde KPI’s. Krijg daardoor inzicht in de voortgang en of er extra maatregelen genomen moeten worden.

Roy de Brouwer ISPnext Hexagon
“Inkoopwaarde maximaliseren terwijl kosten dalen, risico’s worden beheerst en leveranciersrelaties worden versterkt.”

- Roy de Brouwer, Director Sales & Marketing ISPnext

Spend Analytics in 5 stappen

Pipeline - Magazine - Spend Analytics - Voorblad

Klaar om controle te nemen over jouw Source-to-Pay proces?

Oplossingen - Procurement - Next Q&A - Header

FAQ
Wist je dit al?

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management