<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Unlimited Footwear Group verlaagt ecologische voetafdruk

Unlimited Footwear Group zet ISPnext in om haar factuurverwerking automatisch te verwerken. Met de integratie van het ERP systeem Infor LN wordt de factuurverwerking volledig gedigitaliseerd. Er wordt een flinke tijdswinst behaald op dit gebied en de ecologische voetafdruk verlaagd.

unlimited footwear group
UNLIMITED-FOOTWEAR-GROUP-789x485-PX-1024x630

Meer tijd voor andere werkzaamheden

Renate Dat, Sr. Accounts Payable bij Unlimited Footwear Group, licht toe: “ISPnext heeft ons veel tijd opgeleverd die wij nu aan andere werkzaamheden kunnen besteden. Collega’s reageren ook positief! Papieren facturen zijn niet meer in omloop. Dit scheelt veel administratieve rompslomp.”  

Unlimited Footwear Group is vlot van start gegaan met de software van ISPnext; Renate: “De trainingen voordat we live gingen waren erg duidelijk en de supporttickets worden snel opgepakt.” 

“ISPnext heeft ons veel tijd opgeleverd die wij nu aan andere werkzaamheden kunnen besteden.” 

- Renate Dat, Sr. Accounts Payable  | UFG

Portretfoto uitsnede rond RenateDat_HAK

Nu de inkomende factuurstromen gedigitaliseerd zijn, staan diverse andere processen nog op de agenda bij Unlimited Footwear Group. Renate geeft aan: “Wij blijven er alert op om te zorgen dat wij steeds meer facturen zo efficiënt mogelijk kunnen boeken. Zo zijn wij nu ook bezig met de facturen van de logistieke afdeling.” 

Over Unlimited Footwear Group

Unlimited Footwear Group is een Nederlandse organisatie welke actief is in de multi-gender ’fast-fashion’ industrie en distribueert naar meer dan 50 landen. Ze bieden collecties aan variërend van eigen merkproducten tot private labels. Unlimited Footwear Group bezit en exploiteert alle faciliteiten volledig in eigen huis.

Unlimited Footwear Group verwerkt op jaarbasis ruim 15.000 facturen, heeft een interface met ERP systeem Infor LN en maakt gebruik van Virtual Private Cloud (VPC) Hosting.