<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Maak direct impact
met Business Spend Management

Start met het managen van alle uitgaven en processen van jouw organisatie. Eén platform voor: Vendor Management, Sourcing, Contract Management, Procurement, AP Automation, Spend Analytics en meer.


Icoon_Auto

Duurzame bedrijfsvoering

Icoon_Winstgevendheid[1]

Optimale winstgevendheid

Icoon_Risk_Management[1]-1

Reduceer risico's

business spend management ISPnext

BEHEERS HET PROCES 
VAN SOURCE-TO-PAY MET ISPNEXT

Behoefte aan inzicht in én controle van uitgaven? En ben je op zoek naar een naadloze integratie met jouw ERP systeem? Het is tijd om optimaal te besparen, efficiëntere processen te hanteren en risico's te reduceren. Met één systeem voor spendmanagement biedt ISPnext uitkomst. 

Kom meer te weten over Business Spend Management via een van onze experts.


De voordelen van BSM voor jouw bedrijf

Bouw een duurzame business

Met Business Spend Management vergroot je per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt.

Ga voor optimale winstgevendheid

Met Business Spend Management vergroot je per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt.

Loop zo min mogelijk risico

Snel en gemakkelijk toegang tot actuele informatie dankzij de uitgebreide en praktische rapportagefunctionaliteit. Beheers op de meest efficiënte en minst risicovolle wijze de uitgaven van jouw organisatie met hernieuwde inzichten. Denk aan kostenbesparingen, minder compliance risico en minder menselijke fouten.

portret-gustaf-tanate-voor-cirkel-260

Inkoopwaarde maximaliseren terwijl kosten dalen, risico’s worden beheerst en leveranciersrelaties worden versterkt.

Met het end-to-end portfolio van ISPnext beheers je jouw hele Source-to-Pay proces.

- Gustaf Tanate, CEO | ISPnext

In 6 stappen naar BSM

Icon NL whitepaper BSM

Klaar om controle te nemen over jouw Source-to-Pay proces?

FAQ

Wist je dit al?

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management