<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Verrijk jouw leveranciersdata
met Supplier 360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van ISPnext biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt en je veel minder tijd kwijt bent met het opvragen van leveranciersdata. Met Supplier360 beschik je over nauwkeurige informatie van al jouw leveranciers voor effectief en efficiënt leveranciersbeheer waarbij je de risico's minimaliseert.


Icon Gecentraliseerde-Masterdata

Gecentraliseerde masterdata

Icon Time-Saving ISPnext

Minder administratieve handelingen

Icon Leveranciers risicomanagement

Leveranciers risicomanagement

Supplier360 solution ISPnext

Cloud database
MET MASTERDATA 

 

Supplier360 is een cloud database met bedrijfsinformatie die ISPnext verzamelt door gegevens van derden, webcrawling en crowdsourcing te combineren. De data wordt real-time bijgewerkt zodra ISPnext nieuwe informatie krijgt. Grote kans dat de meeste leveranciersgegevens al bij ons bekend zijn, waardoor je veel minder tijd kwijt bent met het opvragen van al deze data. Dit scheelt zowel jou als de leverancier tijd en dus geld.

Kom meer te weten over Supplier360 via een van onze experts.


De voordelen van Supplier360 voor jouw organisatie

Gecentraliseerde masterdata

Supplier360 is altijd actueel dankzij één grote verzameling van leveranciersdata. Bundel daarnaast jouw leveranciersdata in Vendor Management met organisatie specifieke inzichten, zoals inkoopafspraken, bonusafspraken uit Rebate Management en betalingskortingen uit Dynamic Discounting. Op deze manier kun je alle leveranciersinformatie vanuit één plek inzien en managen. 

Minder administatieve handelingen

Je bent minder tijd kwijt met het aanmaken en wijzigen van leveranciersdata. De gegevens sync je namelijk automatisch én direct vanuit een de masterdata cloud die real-time wordt bijgewerkt, waardoor jouw leveranciersdata altijd actueel is. Daarnaast hoef je nooit meer meerdere bronnen te raadplegen. Ook de leverancier bespaart tijd en voorkomt bijvoorbeeld dubbele opvoer van gegevens.

Leveranciers risicomanagement

Het verminderen van risico's is een topprioriteit voor elke organisatie. Met Supplier360 maak je de risico’s beheersbaar en voldoe je aan de compliancy eisen. Met behulp van certificeringen bevorder je bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van je toeleveringsketen.

Actuele én gevalideerde leveranciersdata

De masterdata cloud wordt real-time bijgewerkt zodra het platform nieuwe informatie krijgt. Je beschikt dus altijd over betrouwbare data die centraal beschikbaar is, dankzij gevalideerde bronnen.

Ben jij klaar om controle te nemen over jouw leveranciersdata?

FAQ

Wist je dit al?

Is jouw vraag niet beantwoordt? Kom in contact

ISP-Next-Q&A - illustratie

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze Business Spend Management oplossingen door te klikken op het diagram aan de linkerkant. ISPnext verhoogt per direct de financiële impact van jouw organisatie.

Meer over BSM

AP Automation

Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren op accounts payable? Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door automatische factuurverwerking met AP Automation.

Meer over AP Automation

Dynamic Discounting

Eenvoudig korting incasseren op je uitstaande facturen? Met de oplossing Dynamic Discounting ben je flexibel om openstaande facturen eerder te betalen en zo betalingskorting, of liever gezegd winst te behalen. 

Meer over Dynamic Discounting

Vendor Management

Dankzij een centrale omgeving heb je met Vendor Management snel inzicht in je leveranciers bestand. Denk aan uitgaven, contracten, het risicoprofiel en een leveranciersbeoordeling. Je hebt volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. 

Meer over Vendor Management

Contract Management

Met de oplossing  Contract Management beheers je het contract proces van contractopmaak tot en met contractverlenging of -beëindiging. Je hebt optimaal inzicht als organisatie om contracten te verbeteren, knelpunten te verminderen en contractrisico’s te beheersen.

Meer over Contract Management

Procurement

Met de oplossing Procurement automatiseer je het volledige inkoopproces. Genereer automatisch een besteld advies en plaats bestellingen bij voorkeurleveranciers in gekoppelde webshops.  Je kunt zo kostenefficiënt mogelijk in kopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen.

Meer over Procurement

Sourcing

Beheer het inkoopproces van inkoopbehoefte tot contractondertekening met de oplossing Sourcing. Vind de beste leveranciers op basis van interne behoeftes, projectspecificaties en leverancier details.

Meer over Sourcing

Spend Analytics

Verkrijg unieke en waardevolle inzichten in verschillende onderdelen van je organisatie met de oplossing Spend Analytics. Denk aan het analyseren van: tevredenheidscores, benchmarks en (gemiddelde) doorlooptijden van het inkoopproces.

Meer over Spend Analytics

Supplier360

Beschik jij al over gecentraliseerde informatie van al jouw leveranciers? De masterdata cloud van Supplier360 biedt een allesomvattend overzicht van jouw leveranciersketen, samengesteld uit meerdere bronnen, waardoor je real time gegevens altijd centraal beschikbaar hebt.

Meer over Supplier360

BSM

Bouw een duurzame business met Business Spend Management. Je vergroot per direct de effectiviteit van jouw organisatie. Koppel het platform met je ERP-systeem en krijg de inzichten die je wilt. 

Meer over BSM

Rebate Management

Wil je je bonusafspraken beter, efficiënter en tijdig ontvangen? Met de oplossing Rebate Management ben je in staat om bonusafspraken  effectiever te benutten. Het resultaat? Forse tijdswinst, aanzienlijke besparingen en (niet onbelangrijk) het tijdig incasseren van de afgesproken bonussen. 

Meer over Rebate Management