<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Logische factuurverwerking voor Fetim Group

Fetim Group werkt sinds 2017 met de digitale factuurverwerkingsoplossing van ISPnext. De factuurverwerkingsoplossing moest naadloos integreren met ERP systeem Infor M3.

De crediteurenadministratie van Fetim haalt eenvoudig facturen op via de interface met Infor M3.

Fetim-logo-story
Fetim-banner-story

Intuïtieve technologie

Ellis van Heuvelen, ICT Manager bij Fetim, deelt haar ervaringen met ISPnext: “De technologie van ISPnext is intuïtief, logisch en betrouwbaar. We verwerken sneller én digitaal onze facturen wat weer bespaart op resources en inspanningen binnen het Fetim finance team. Zo blijft er tijd over om collega's en MT leden van betere financiële inzichten te voorzien."

Ellis vervolgt: ”Er is altijd én real time een digitaal archief beschikbaar. We werken nu ook met het vastzetten van standaard boekingsgangen bij het coderen van facturen. Een andere functionaliteit die we prettig vinden is het kunnen aanmaken van een template voor iedere crediteur. Zo zijn de meeste velden standaard gevuld als een factuur door AP Automation wordt ingelezen. Voor iedere factuur in het systeem is er een audit beschikbaar. Mocht er een accountantscontrole zijn, kunnen we gemakkelijk zien welke collega bij de factuur betrokken is geweest voor controle en goedkeuring.”

"De samenwerking is gelijkwaardig, complementair en prettig."

- Ellis van Heuvelen, ICT Manager  | Fetim Group

Portretfoto Ellis van Heuvelen  - Fetim

 

Verdieping in digitalisering

Naast de oplossing is Ellis ook te spreken over de samenwerking:  ”De samenwerking is gelijkwaardig, complementair en prettig. Het contact met de medewerkers van ISPnext loopt gewoon goed. In de nabije toekomst zien we bij Fetim een verdieping in de digitaliseringsslag van al onze bedrijfsprocessen.”

Over Fetim Group

Fetim Group is een eeuw geleden begonnen met het importeren van hardhout en multiplex. Inmiddels is Fetim uitgegroeid tot een multinationale onderneming.

Fetim Group verwerkt op jaarbasis 15.000 facturen en heeft een interface met ERP systeem Infor M3.