<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Digitale factuurverwerking voor PET Power

PET Power B.V., onderdeel van Berry Global, werkt sinds 2017 met de oplossingen van ISPnext. PET Power wilde de factuurverwerking efficiënter laten verlopen en een strakke autorisatie in de workflow. ISPnext heeft dit mogelijk gemaakt. De Financial Employee Creditors bij PET Power vertelt: ‘’Wij hebben enkele softwareleveranciers vergeleken en ISPnext gaf ons de beste oplossing. We hebben de facturen nu altijd en overal digitaal beschikbaar. Geen papierstroom meer, facturen die kwijtraken en in en uit mappen gehaald moeten worden."

Pipeline - Story - Pet Power - Logo Berry
Pipeline - Story - Pet Power - Header

Gebruiksvriendelijk

''Wat ons het meeste opviel was de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijke schermen, alles in één pakket én matching van pakbonnen. Dat laatste is voor PET Power zeer belangrijk. Wij ontvangen vaak deelleveringen en daardoor verschillende pakbonnen op regelniveau. De oplossing van ISPnext kan deze deelleveringen automatisch matchen met de facturen op regelniveau, in plaats van op totaal bedrag, en automatisch klaarzetten voor betaling. Dit levert ons een enorm efficiency voordeel op wanneer de inkooporder, goederenontvangst en de factuur één op één matchen. Daarnaast kunnen alle handelingen voor het goedkeuren in de factuurverwerkingsoplossing uitgevoerd worden. Wij hoeven daarom geen extra licenties voor het ERP AX aan te schaffen voor de gebruikers die alleen maar facturen hoeven te beoordelen of te accorderen.”

Facturen goedkeuren buiten ERP 

PET Power is tevreden over de samenwerking met ISPnext: “Ik vind het erg prettig dat wij niet telkens hoeven te schakelen tussen ISPnext en AX. De gehele vastlegging en goedkeuring van de facturenstroom gebeurt via ISPnext. Ook de routes en workflow liggen hier vast wat erg overzichtelijk is. De enige handeling in AX is de betaalsessie en dat doen wij als administratie wel in AX. Ik heb uitgebreid getest en intern trainingen gegeven aan de andere gebruikers. Bij livegang leverde dat een enorm voordeel op. Alles verliep soepel en mijn collega’s konden direct aan de slag met het goedkeuren van de facturen.”

"Alle facturen efficiënt verwerkt in MS Dynamics AX inclusief matching van pakbonnen!"

  Finance Employee Creditors |
  PET Power

 

 

Efficiency door matching facturen in AX

Een derde van de facturen bij PET Power betreft logistieke facturen. ‘’ Met de oplossing van ISPnext kunnen de facturen nu zeer efficiënt verwerkt worden dankzij de automatische matching van de facturen op regelniveau. Naast de logistieke facturen, ontvangen wij ook nog ongeveer 6.000 kostenfacturen per jaar. Deze kunnen wij nu al veel efficiënter verwerken omdat de goedkeuring digitaal verloopt, in plaats van op papier, waarbij voorheen de facturen in en uit mappen gehaald moesten worden.''

Inmiddels werkt PET Power ook met de oplossing Procurement van ISPnext. ''Met de Procurement oplossing optimaliseren wij het bestelproces met betrekking tot de kostenfacturen. Op deze wijze creëren we een inkooporder voor de kostenfactuur. Hierdoor is goedkeuring vooraf vastgelegd en wanneer de kostenfactuur binnenkomt, kan deze gematcht worden met de inkooporder. Op deze manier kunnen we zo kostenefficiënt mogelijk inkopen'' sluit PET Power af.

Over PET Power B.V.

PET Power B.V. is een jong dynamisch Europees opererend bedrijf met meer dan 260 enthousiaste medewerkers. Zij zijn onderdeel van Berry Global en producent van kunststof PET verpakkingen voor de farmaceutische-, cosmetische-, en levensmiddelenindustrie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. PET Power is in februari 2015 onderdeel geworden van de wereldwijd opererende RPC Group. 

PET Power B.V. verwerkt op jaarbasis tot 10.000 facturen en heeft een interface met ERP systeem Dynamics.