<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Waardevolle inzichten in uitgaven voor het Da Vinci College

Het Da Vinci College werkt sinds 2016 met de oplossing Spend Analytics van ISPnext. Deze oplossing biedt waardevolle inzichten in uitgaven en besparingsmogelijkheden. Wij spreken Mieke van der Wees, zij is Inkoopadviseur bij het Da Vinci College.

Da_Vinci_College_Logo
Pipeline | Stories | Da Vinci College | Header

Overzichtelijk

De oplossing Spend Analytics van ISPnext wordt positief ervaren door het Da Vinci College. Mieke vertelt: ‘’De oplossing van ISPnext wordt goed ervaren. Het is overzichtelijk en heeft een mooie lay-out. Daarnaast biedt de oplossing veel mogelijkheden." Het Da Vinci College ervaart het gemak van actueel inzicht in uitgaven, het analyseren van kosten en inzicht in besparingsmogelijkheden.

Spend Analytics

Binnen de oplossing Spend Analytics wordt bij het Da Vinci College de spend geüpload en de contracten gesynchroniseerd. ‘’Wij zijn als publieke rechterlijke organisatie aanbestedingsplichtig. Spend Analytics ondersteunt hierbij omdat de oplossing ervoor zorgt dat we snel en actueel inzicht hebben in de spend van onze organisatie. Met deze informatie kunnen we bepalen of we wel of niet aan moeten besteden.’’

 

"Spend Analytics zorgt ervoor dat we snel en actueel inzicht hebben in de spend van onze organisatie.

- Mieke van der Wees, Inkoopadviseur | Het Da Vinci College

Mieke_van_der_Wees

 

Samenwerking

De samenwerking tussen ISPnext en het Da Vinci College wordt door beide partijen prettig ervaren. ‘’Ik ervaar de samenwerking met ISPnext goed. De supportafdeling is goed bereikbaar bij vragen en erg meedenkend. Dat is fijn!’’

Over het Da Vinci College

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt ruim 220 mbo-opleidingen aan in verschillende richtingen én hebben diverse bedrijfsopleidingen en -trainingeneducatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis. Met dit brede aanbod staan zij niet alleen midden in de samenleving, maar dragen zij ook bij aan de kwaliteit van onze samenleving.