<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

MPS zet ISPnext in voor factuurverwerking

De integratie met ISPnext verlost MPS van alle papieren facturen. Het goedkeuringsproces van facturen is nu een efficiënt proces, bespaart veel tijd en biedt volop gebruiksgemak.

mps systems logo
1.-MPS-Image-1

Efficiënt thuiswerken

Maarten van Heumen, Manager Finance/ HR/ ICT bij MPS Systems BV: “We ervaren de software van ISPnext als heel plezierig. Zeker nu we in de coronatijd moeten thuiswerken is het super handig dat we van alle papieren facturen verlost zijn.”

“Doordat alle papieren facturen zijn verdwenen, merken we dat we minder uren nodig hebben voor het verwerken van dezelfde hoeveelheid facturen. Ook het proces van goedkeuren van facturen gaat sneller, omdat we beter inzicht hebben waar facturen nog open staan en wie er nog wat moet doen. Je kan dus makkelijker even iemand een reminder sturen.”

“Wij ondervinden veel rust en besparen tijd om andere werkzaamheden op te pakken die meer waarde toevoegen aan de onderneming.”

- Maarten van Heumen, Manager Finance/HR/ICT |
MPS Systems

Portretfoto uitsnede rond MaartenvanHeumenMPSSystems

Kundige mensen

Door de integratie met ERP systeem Infor LN heeft MPS een hogere productiviteit in de factuurverwerking. MPS ervaart een goede samenwerking met ISPnext. Maarten licht toe: “Er werken kundige mensen bij ISPnext. Ook de vragen via de helpdesk worden vlot opgepakt en afgerond.”

Maarten geeft aan dat naast het digitaliseren van de facturenstroom ook andere processen binnen finance gedigitaliseerd zijn: “De software is heel gebruiksvriendelijk en functioneert goed. Wij ondervinden veel rust en besparen tijd om andere werkzaamheden op te pakken die meer waarde toevoegen aan de onderneming.”

Over MPS Systems

MPS staat bekend als gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige en sterk geautomatiseerde flexo-, offset- en hybride drukpersen in de etiketten- en verpakkingsindustrie.

MPS verwerkt met behulp van ISPnext op jaarbasis tienduizenden facturen en heeft een interface met ERP-systeem Infor LN. Ook behoefte aan een efficiënt factuurverwerkingsproces?