<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Komatsu integreert goedkeuringsproces van facturen

Komatsu Europe International werkt met ERP systemen Infor LN en Baan V. Met ISP-Invoice hebben ze de overstap gemaakt naar de geïntegreerde scanning tool SmartScan. De integratie van ISP-Invoice met SmartScan zorgt ervoor dat factuurherkenning geoptimaliseerd wordt. Inkoopfacturen worden daardoor steeds sneller verwerkt.

Logo_komatsu_ISPnext_2022-1
Manufacturing_Industrie_ISPnext_2022

Goede begeleiding en opvolging

Komatsu Europe International is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van bouw-, mijnbouw- en utiliteitsmateriaal.

Eric De Cat, ICT Business Analyst Finance bij Komatsu, ervaart de samenwerking met ISPnext als positief: “Er worden steeds duidelijke afspraken gemaakt. De consultants zijn allen stuk voor stuk professionals en weten waar ze mee bezig zijn. Implementatie en upgrades zijn geen probleem. Goede begeleiding en opvolging van projecten.”

“Door het geïntegreerd approval process is de efficiëntie serieus vergroot, daar het vroeger allemaal manueel was.”

- Eric de Cat, ICT Business Analyst Finance | Komatsu

Eric de Cat

 

Internationale uitrol

Komatsu Europe International verwerkt jaarlijks bijna 100.000 facturen volledige digitaal met ISP-Invoice 4.5 inclusief SmartScan en ISP-Purchase. In zowel de UK, Duitsland, Italië en België wordt gewerkt met de business solutions van ISPnext.

Over Komatsu

Komatsu is een producent van bouwmachines die in 1921 werd opgericht in Komatsu, Japan. Komatsu Europe International is wereldwijd toonaangevend in bouw-, mijnbouw- en utiliteitsmateriaal.