<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

HAK ervaart hogere productiviteit dankzij ISPnext

Een geautomatiseerd proces voor een aanzienlijke kostenbesparing op factuurverwerking. HAK heeft haar factuurverwerking geïntegreerd met het ERP systeem Infor Baan. De integratie van ISPnext levert HAK een hogere productiviteit binnen de factuurverwerking.

Logo_hak_ISPnext_2022
HAK_news_2021-1@2x-1

Geen handmatige handelingen meer

Maikel Jongenelis, Chief Financial Officer (CFO) bij HAK BV geeft aan: “Handmatige handelingen op en met facturen zijn verleden tijd. Facturen zijn voor iedere gebruiker te raadplegen en de tijdsbesteding van de crediteurenadministratie op het verwerken van facturen is fors minder.”

De relatie tussen ISPnext en HAK

HAK ervaart een goede samenwerking met ISPnext. Maikel licht toe: “ISPnext heeft ervoor gezorgd dat onze factuurverwerking een succes is geworden.” De CFO van HAK is positief te spreken over de samenwerking en de communicatie hierin: “Een zeer gebruiksvriendelijk pakket met kundige support. De mensen bij ISPnext zijn behulpzaam en denken mee waar nodig. Ook is er sprake van een snelle reactietijd op call’s en change requests.”

“ISPnext heeft ervoor gezorgd dat onze factuurverwerking een succes is geworden.”

- Maikel Jongenelis, CFO | HAK

Portretfoto-uitsnede-rond-MaikelJongenlisHAK@2x-1

Dankzij de tijdswinst van het digitaliseren van de factuurverwerking, gaat HAK over tot verdere digitalisering van andere processen binnen de onderneming. Hier hopen zij nog meer efficiëntie uit te halen in de nabije toekomst.

Over HAK

In de afgelopen jaren groeide HAK van een traditionele conservenproducent in de Benelux naar een merkenbedrijf in plantaardige voeding, actief in Noordwest-Europa. Gezondheid en duurzaamheid zijn vertrouwde begrippen binnen HAK.

HAK verwerkt op jaarbasis maximaal 10.000 facturen en heeft een interface met ERP systeem Infor Baan.