<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Forse tijdwinst voor Shimano door matchen inkooporders

Wim Hartog, Senior Manager Finance, Shimano Europe: “Vooraf wilden wij graag een standaard oplossing gebruiken. Tijdens het project bleek echter dat er toch maatwerk verricht moest worden omdat onze producten uit Azië komen. Dit gaf toen enige vertraging in het implementatieproces en nu achteraf levert dit stukje maatwerk ons enorm veel voordeel op. De consultant van ISPnext heeft de tijd genomen om onze afwijkingen zo standaard en efficiënt mogelijk te verwerken in het systeem. Dankzij zijn inspanningen heeft Shimano de meest optimale afstemming voor de matching bereikt. Daarnaast is met behulp van de partner Cadran de ingewikkelde interface uitstekend opgeleverd. 

Logo_shimano_ISPnext_2022-1
Pipeline | Story | Shimano

Efficiency dankzij automatisch matchen en duidelijke audit trail

Shimano heeft te maken met vele verschillende en dagelijks wisselende valuta. Om dit juist te verwerken in JD Edwards is een grondige kennis van de interface noodzakelijk. Partner Cadran heeft hierin toegevoegde waarde getoond. Wim: “Met name de automatische matching van de inkoopfacturen levert ons enorm veel tijdswinst op. Wij zijn een groeiende organisatie en hebben dankzij digitale factuurverwerking het team niet uit hoeven breiden. Verder zijn de accountants zeer content met de duidelijke audit trail en de overzichten die wij hen laten zien. Tot slot zijn de reacties vanuit de organisatie positief: de administratie heeft nu zicht op waar de facturen zijn, de goedkeurders kunnen waar en wanneer zij het wensen de facturen accorderen en er blijft tijd over voor andere werkzaamheden!” besluit Hartog opgewekt.

"Dankzij de consultant van ISPnext hebben wij de meest optimale afstemming voor matching bereikt!"

- Wim Hartog, Sr. Manager Finance  | Shimano

Over Shimano

Shimano Europe Group is de overkoepelende organisatie voor diverse verkoopkantoren die verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing en service van technisch hoogwaardige hengelsportartikelen, fietsonderdelen en andere sportuitrusting in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nunspeet, Nederland. Het Europese ‘Team Shimano’ is verspreid over kantoren in heel Europa.