<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Factuurverwerking in JD Edwards voor DPD

Fred van de Wiel, Teamleider Finance to Manage, DPD, vertelt: “Als je het hebt over de integratie met JD Edwards kan ik aangeven dat wij voor ISPnext gekozen hebben, omdat ISPnext de enige was die een standaard interface met JD Edwards had. Dat maakte de keuze eenvoudig. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen de implementatie van digitale factuurverwerking gelijktijdig met de implementatie van JD Edwards uit te laten voeren. Dat is goed bevallen. Tijdens de eerste weken van de implementatie is er een speciale supportdesk geweest die nagenoeg real-time met reacties en oplossingen gekomen is. Dit hebben we als zeer positief ervaren. Hierdoor konden in de opstartfase gebruikersvragen ook direct opgelost worden.”

Logo_dpd_ISPnext_2022
dpd

Facturen direct beschikbaar voor betaling

“Wat ik verder kan vertellen is dat de initiële uitleg aan het gehele team dat met ISP-Invoice ging werken, zeer goed is geweest. Door het creëren van een testomgeving voor de implementatie en de uitleg in deze omgeving, is de acceptatie bij de medewerkers soepel verlopen. De consultants gaven heldere uitleg en dachten mee in oplossingen. In de praktijk ervaren wij onder andere de voordelen van de directe verwerking van gekoppelde facturen in de crediteurenadministratie als positief, de facturen zijn direct beschikbaar voor betaling. Kortom, het project is naar verwachting verlopen en wij zijn zeer tevreden over de praktijkervaringen met digitale factuurverwerking in ISP-Invoice!” sluit van de Wiel af.

"ISPnext is de enige met een standaard interface met JD Edwards. Dat maakte de keuze eenvoudig!"

- Fred van de Wiel, Teamleader Finance to Manage |
DPD

Over DPD

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen ze namens duizenden tevreden klanten. Zij zijn deskundig op hun eigen nationale markt. En zij maken deel uit van de internationale DPDgroup. Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD. Of het nu gaat om communicatie met klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten.