<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Emmi Benelux verwerkt kostenfacturen met Invoice Automation

Emmi Benelux is overgestapt naar ERP systeem Infor M3. Aansluitend vonden ze in ISP-Invoice, Invoice Automation, de oplossing voor de factuurverwerking van kostenfacturen. Emmi is in Zwitserland de grootste zuivelverwerker en staat wereldwijd bekend als producent van premium zuivel en kaasproducten. Dé specialist op het gebied van de Zwitserse kazen als bijvoorbeeld Emmi Fondü en Kaltbach cave.

Emmi_logo_referentie_ISPnext
emmi-group_banner_ISPnext_referentie

Strakke user interface

Projectmanager David Meyer en Infor M3 Projectmanager voor Emmi Benelux, Sebastiaan de Koning vertellen over de keuze voor ISPnext: “We hebben ISP met andere aanbieders vergeleken. ISP overtuigde ons met haar ervaring en kennis over ons ERP systeem Infor. Ook de strakke user interface was erg overtuigend. Onze gesprekken waren erg pragmatisch, eerlijk en altijd met een realistische aanpak. Dat correspondeert goed met onze eigen LEAN project waarden!” David sluit af: “We kijken heel tevreden terug op de livegang. De kennismaking verliep soepel; aangename contactpersonen. En we zijn zeer positief over het nieuwe werken.”

“Onze gesprekken waren erg pragmatisch,
eerlijk en altijd met een realistische aanpak.''

- David Meyer, Projectmanager ISP Implementatie  | Emmi Management AG

David Meyer Emmi_foto_ISPnext

Over Emmi Benelux

Emmi Benelux verwerkt jaarlijks 3500 facturen volledige digitaal met ISP-Invoice 4.5 én 12 goedkeurders. Emmi breidt de samenwerking met ISPnext verder uit door ISP-Invoice uit te rollen over de UK, USA & Canadese vestigingen. Daarnaast gaan ze naast kostenfacturen, ook inkooporder facturen automatisch verwerken met onze business solutions.

Ook behoefte aan een pragmatische aanpak om de verwerking van jouw kostenfacturen te automatiseren?