<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Structuur in werkzaamheden bij 247Tailorsteel dankzij ISPnext

In de zomer van 2019 is 247TailorSteel, plaatstaalbewerker voor de industrie, met ISP-Invoice voor digitale factuurverwerking gaan werken. Het bedrijf maakt de afgelopen jaren een sterke groei door.

Logo_tailor-steel_ISPnext_2022
Pipeline | Story | Header | Tailorsteel

Strakke user interface

Lars Oesterholt, financieel medewerker, is verantwoordelijk voor alle software- implementatietrajecten. “Vrijwel iedereen is vrij nieuw bij ons. We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid als bedrijf. Met bijna 18.000 klanten en een groeiende inkomende factuurstroom heeft de financiële afdeling genoeg te doen! Toen we boven de 10.000 inkomende facturen per jaar uitkwamen, die we handmatig uitprintten, werd het echt tijd voor digitalisatie. Het zorgde af en toe voor de nodige uitdagingen.”

Het goedkeuringsproces was door het handmatige proces erg tijdrovend. ”Na goede research en het vergelijken van pakketten hebben wij gekozen voor ISPnext. De voornaamste reden hiervoor is hun expertise op e-facturatie gebied. Het is core business bij ISPnext, geen bijzaak.”

"Heldere en duidelijke visie. Ze durven je aan te spreken op het huidige werkproces."

- Lars Oesterholt, Financieel Medewerker  |
  247Tailorsteel

Goede interface, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

De medewerkers van de financiële afdeling werken na een korte gewenningsperiode naar tevredenheid met ISP-Invoice. ‘Het werkt allemaal veel sneller en is erg overzichtelijk’.

Het goedkeuringsproces kost veel minder tijd wat de goedkeurders ook erg enthousiast maakt. De business heeft overzicht van de goed te keuren facturen, wat de status is en met wie er contact over is. “De tijdsbesparing is daardoor enorm. Na de implementatie waren er nog een aantal verbeteringen nodig. Deze zijn snel verholpen. Vooral het contact met de support afdeling vinden we super. Erg vriendelijk en duidelijk!”.

Het oude werkproces op de crediteurenafdeling moest worden veranderd na de implementatie van de e-facturatie software. “Het was lastig voor ons het oude proces los te laten. ISPnext heeft ons geholpen en geadviseerd over de inrichting van het nieuwe proces. Samen hebben we gekeken hoe het nieuwe proces eruit moest komen te zien.”

“Door het gebruik van ISP-Invoice realiseren we een forse tijdsbesparing. Ondanks de sterke groei van de organisatie en daarmee het aantal facturen hoeven we geen extra medewerkers aan te nemen op de crediteurenadministratie. In de toekomst willen we ons boekhoudpakket Microsoft Navision verder optimaliseren. Het rapporteren naar het management, op een overzichtelijke manier, staat ook op de wensenlijst.”

Ook behoefte aan een pragmatische aanpak om de verwerking van jouw kostenfacturen te automatiseren? 

Over 247TailorSteel

247TailorSteel is al sinds 2007 actief in de plaatstaalbewerkende industrie. 247TailorSteel levert lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van het 247TailorSteel portaal, Sophia®, om zo op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen te bestellen.