<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Betere en snellere herkenning van facturen voor Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions, gespecialiseerd in valbeveiliging, is overgestapt naar ERP systeem Acto. Met om en nabij 10.000 facturen per jaar zochten zij een e-facturatie partner voor de verwerking van de facturen. Mét een goed werkende interface met Acto. ISPnext bleek hierin de juiste partner. Er wordt naar volle tevredenheid gewerkt met ISP-Invoice via de Virtual Private Cloud.

Eurosafe-Group_logo_referentie_ISPnext
Eurosafe Solutions_banner_referentie_ISPnext

Professionele en gebruiksvriendelijke applicatie

Marc van der Meulen, manager Service & Onderhoud bij Eurosafe Solutions, vertelt over de keuze: “Wij gingen op zoek naar een e-facturatie partner welke een bewezen en goed werkende interface heeft met Acto. Daarnaast wilden we een professionele en gebruiksvriendelijke applicatie voor het gehele proces rondom factuurverwerking. Via onze ERP leverancier Acto zijn wij in contact gekomen met ISPnext. Daar bleek een goede klik mee te zijn. De aansluiting op Acto en het goede contact met ISPnext deden ons besluiten voor ISPnext te gaan.

Marc is als projectleider betrokken geweest bij de implementatie van hun nieuwe ERP systeem Acto en daarmee ook de implementatie van ISPnext: “De kennismaking was goed. Er was sprake van een duidelijk plan voor implementatie en strakke uitvoering.” John Schouten, projectmanager bij ISPnext waardeert de constructieve houding van Eurosafe Solutions: “Door de positieve instelling en hands-on mentaliteit hebben we dit project met z’n allen tot een succes kunnen maken.”

"Het financiële team is enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie."

- Marc van der Meulen, Manager Services & Onderhoud  |
  Eurosafe Solutions

 

 

Korte lijnen en voldoende overleg

Het bijbehorende inwerktraject is vlot verlopen voor de medewerkers van Eurosafe Solutions, Marc: “De overstap naar ISP-Invoice is soepel verlopen. Door de gegeven training is er een snelle opstart geweest in het succesvol werken met het systeem.” Marco ten Pas, consultant bij ISPnext begeleidde de livegang van Eurosafe Solutions: “Voor de livegang met ISP-Invoice volgt de klant een training die we opsplitsen in vier hoofdonderwerpen die de klant dient voor te bereiden. Onze training is gericht op het opleiden van de medewerkers, maar ook om delen van de ingerichte applicatie mee te nemen naar een productieomgeving. Het gaat hierbij met name om herkenningsverbeteringen, gebruikersrollen en procuratieschema’s. Een bijkomend voordeel is dat er direct live gewerkt wordt, waarbij de focus dus ligt op het verwerken van de facturen en niet zozeer op de inrichting van ISP-Invoice.” Marc van Eurosafe Solutions concludeert: “Het implementatieproces is uitstekend verlopen. Er waren korte lijnen en voldoende overleg; een voorbeeldige samenwerking en inmiddels werken we naar wens met ISPnext.”

Efficienter werken

Marc: “Dankzij ISP-Invoice kunnen wij sneller inkoopfacturen herkennen, accorderen en verwerken. Het helpt ons efficiënter te werken. Het financiële team is enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie. Na de start zijn er nauwelijks incidenten gemeld. Ook de herkenning met ISP-SmartScan werkt goed voor ons. Facturen worden nu beter en sneller herkend. Minder handwerk.” 

Marc blikt alvast vooruit: “We hopen met onze overgang op Acto en ISP-Invoice helemaal klaar te zijn om de komende jaren de vruchten te gaan plukken van een intensieve implementatieperiode.”

 

Over Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren zij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.