<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Forse besparing op kosten inkomende facturen voor Het Rode Kruis

Wilco van Wijck, Finance Manager, het Nederlandse Rode Kruis, vertelt: “Door de implementatie van AX en de oplossing voor automatische inkomende factuurverwerking van ISPnext zijn wij in staat om onze financiële administratie efficiënter in te richten. Wij willen onze donaties namelijk besteden aan onze hulpverlening en zo min mogelijk aan indirecte kosten. We realiseren nu een flinke besparing doordat er minder handelingen nodig zijn voor het verwerken en betalen van een inkomende factuur en wij geen fysieke opslag van facturen meer nodig hebben. 

Logo_rode-kruis_ISPnext_2022
Rode-Kruis-hulpverleners-tussen-de-verwoesting-na-de-explosie-in-Beiroet

Volledige integratie met MS Dynamics AX 

De belastingsdienst heeft ons al akkoord gegeven op het weggooien van de facturen! Verder vinden wij het zeer belangrijk dat de budgethouders altijd inzicht hebben in hun facturen. Wij werken vaak met subsidieprojecten. Na afloop van een dergelijk project en soms ook tussentijds leggen wij financiële verantwoording af. Dat betekende in het verleden dat de verantwoordelijke medewerker veel tijd moest doorbrengen op de afdeling Administratie om alle facturen bij elkaar te zoeken. Tegenwoordig kan men gewoon met een druk op de knop de juiste facturen tevoorschijn halen. Daar zijn de budgethouders uiteraard erg blij mee!”

“Begin 2012 heb ik een seminar van ISPnext bezocht. Ik was al geruime tijd geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing maar miste bepaalde mogelijkheden in de oplossingen die ik had gezien. Tijdens het seminar van ISPnext werd er voor het eerst door een mogelijke leverancier direct positief geantwoord op alle wensen die wij hadden. Verder liet ISPnext dit ook uitgebreid zien in een demonstratie. We hebben nog wel enige informatie van andere mogelijke leveranciers bekeken maar al snel de definitieve keuze gemaakt voor ISP-Invoice, Invoice Automation. ISPnext biedt ons alles waarvan wij eerst dachten dat het moeilijk of onmogelijk zou zijn!” besluit van Wijck.

"Net als elk bedrijf heeft het Nederlandse Rode Kruis belang bij een efficiënte bedrijfsvoering."

- Wilco van Wijck, Hoofd Finance & Control |
Het Nederlands Rode Kruis

Wilco_van_Wijck_Rode_Kruis

Over Het Nederlandse Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis maakt uit deel van het grootste humanitaire netwerk ter wereld: de internationale Rode Kruisbeweging. Met meer dan 100 miljoen vrijwilligers wereldwijd zijn ze altijd overal ter plaatse. Het Nederlandse Rode Kruis werkt met maar liefst 35.000 vrijwilligers. Zij werken in hun eigen woonplaats of regio voor 270 plaatselijke afdelingen in Nederland en voor de zes afdelingen in het Caribisch gebied.