Eén applicatie voor jou als

CPO

Inkoopstrategie voor de korte en lange termijn bepalen en bewaken? De Business Spend Management oplossingen van ISPnext bieden jou als Chief Procurement Officer de nodige inzichten om jouw inkoopdoelen te behalen. ISPnext biedt CPO’s een end-to-end portfolio aan voor het hele Source-to-Pay proces.


ISPnext-CPO-foto
Inzicht in uitgave

Optimale controle over het totale inkoopproces in één applicatie.

dashboard

Inzicht in besparingsmogelijkheden dankzij rapportages op KPI's.

Risk_Management[1]

Reduceer risico’s door gecontracteerd in te kopen bij de juiste leveranciers.

Hoe jij profiteert van BSM als CPO

Loop zo min mogelijk risico met de Business Spend Management oplossingen van ISPnext. Snel en gemakkelijk toegang tot actuele informatie dankzij de uitgebreide en praktische rapportagefunctionaliteit. Beheers op de meest efficiënte en minst risicovolle wijze de uitgaven van jouw organisatie met hernieuwde inzichten.

Wendbaarheid_BSM_ISPnext

Wendbaarheid

Met betere inzichten in uitgaven verhoog je de wendbaarheid van jouw organisatie.

ESG_BSM_ISPnext

ESG

Onderneem duurzaam en verbeter de transparantie van jouw organisatie.

Risk_en_Compliance_Management_BSM_ISPnext

Risk & Compliance

Verbeter inzicht in contracten, verminder knelpunten en beheers contractrisico’s.

Innovactie_BSM_ISPnext

Innovatie

Dankzij de nieuwste technieken en automatisering creëer je efficiënte processen.

Winstgevendheid_BSM_ISPnext

Impact

Beheers het totale inkoopproces en realiseer grotere kostenbesparingen.


Oplossingen voor de CPO

Vendor Management

Vendor Management biedt jouw inkooporganisatie de volledige controle om leveranciersrelaties te maximaliseren. Leg leveranciersinformatie en bijbehorende documenten vast voor een snel inzicht in je leveranciersbestand. Denk aan uitgaven, contracten en risicoprofielen. Vendor Management stelt gebruikers in staat om sneller en efficiënter samen te werken met leveranciers in één veilige omgeving.

Sourcing

Sourcing biedt jouw inkooporganisatie de volledige controle over het inkoopproces; van inkoopbehoefte tot contractondertekening. Vraag eenvoudig en snel offertes aan bij leveranciers dankzij templates en workflows. Sourcing stelt gebruikers in staat om sneller en efficiënter samen te werken met leveranciers in één veilige omgeving.

Contract Management

Contract Management biedt jouw inkooporganisatie de volledige controle over leverancierscontracten. Verbeter inzichten in leverancierscontracten, verminder knelpunten en beheers contractrisico’s. Contract Management stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel contracten te matchen met facturen.

Procurement

Procurement biedt jouw inkooporganisatie een zo kostenefficiënt mogelijke manier van inkopen dankzij catalogi, zonder ongeoorloofde verplichtingen. Centraliseer alle inkoopactiviteiten, documenten en processen op één enkele locatie. Procurement stelt gebruikers in staat om dankzij de hernieuwde inzichten in inkoop- en transactiegegevens de efficiëntie te verhogen.

Spend Analytics

Spend Analytics biedt jou unieke en waardevolle inzichten in jouw inkooporganisatie. Verbeter inkoopbeslissingen, rekening houdend met kosten, baten en trends. Spend Analytics stelt gebruikers in staat om informatie te raadplegen via best practice dashboards.

 

 

20944145

Hoger niveau van Contract Management 

“Het systeem zorgt ervoor dat wij onze documenten goed kunnen beheren en contractmanagement naar een hoger niveau hebben kunnen tillen. We zijn achter ontbrekende documenten van leveranciers gekomen en hebben ervoor gezorgd dat de documentatie snel weer in orde was.”

- Inge Winnen-Lucas, National Head of Procurement & Facility | Khuene & Nagel

Ook interessant voor jou

Logische factuurverwerking voor Fetim Group

Fetim Group werkt sinds 2017 met de digitale factuurverwerkingsoplossing van ISPnext. De factuurverwerkingsoplossing moest naadloos integreren met...

Lees verder →

Geïntegreerde factuurverwerking binnen Dynamics 365 voor Big Bazar

Big Bazar verwerkt sinds 2019 inkomende facturen volledig digitaal met de technologie van ISPnext. De retail organisatie verkoopt een breed...

Lees verder →

Vomar Supermarkten live met AP Automation in Dynamics 365 F&O

Vomar Voordeelmarkt verwerkt sinds 2009 kostenfacturen met de technologie van ISPnext. Bij de implementatie van Dynamics 365 F&O heeft Vomar zich...

Lees verder →

Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden ondertekent digitaal zorgcontracten met ISPnext

Ed Bötticher is contractmanager en was zelf betrokken bij de implementatie van ISPnext. Ed vertelt: ‘Bij mijn vorige werkgever werkten wij ook met...

Lees verder →

1 FTE besparing door digitale verwerking bij Euro Shoe Group

Euro Shoe Group is bij het grote publiek gekend onder de ketennamen Avance, Shoe Discount en Bristol. Na een referentiebezoek aan een klant van...

Lees verder →
Meer stories →

Ben jij klaar om controle te nemen over jouw uitgaven?