<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

CONO Kaasmakers vindt de ideale opvolger voor AP Automation

CONO Kaasmakers zocht een nieuwe partner voor de factuurverwerking. Een koppeling met ERP systeem Infor M3 was cruciaal. ISPnext biedt onder andere een oplossing voor AP Automation en voorziet in een interface met Infor M3. Met een vlotte start van een succesvolle samenwerking tussen ISPnext en CONO Kaasmakers als gevolg.

CONO_logo_ISPnext
CONO_news_ISPnext

Factuurverwerking gedigitaliseerd

Edwin Verbocht, Customer Success Manager bij ISPnext: “Vanaf de kennismaking tot het moment van de livegang verliep de samenwerking vloeiend. Problemen werden snel uit de weg geholpen. Hierdoor kon CONO Kaasmakers al snel live gaan en wordt de volledige inkomende factuurstroom nu digitaal verwerkt.” Paul Stokman, Financial Manager bij CONO Kaasmakers, omschrijft het proces als volgt: “Het proces om de factuurverwerking te digitaliseren verliep als een trein, eigenlijk hebben wij geen station gemist.”

Vooruitzicht

Edwin: “Bijzonder is dat CONO Kaasmakers eerst gestart is met het verwerken van de logistieke facturen in ISPnext. Dit is ongebruikelijk, omdat dit over het algemeen gezien wordt als de moeilijkste factuurstroom. Ondanks deze ongebruikelijke stap is CONO Kaasmakers zeer tevreden over het verloop van het project en het eindresultaat.”

Dankzij ISPnext kan CONO Kaasmakers nu effectief betalingen beheren en efficiënt betalingen aan leveranciers verrichten. De integratie met SmartScan zorgt ervoor dat factuurherkenning geoptimaliseerd wordt waardoor inkomende facturen steeds sneller verwerkt kunnen worden. Groot voordeel is dat door de overstap naar ISPnext een veel uitgebreider pakket aan oplossingen binnen handbereik ligt als Procurement. Zo kostenefficiënt mogelijk inkopen, zonder ongeoorloofde verplichtingen

“Het proces om de de factuurverwerking te digitaliseren verliep als een trein, eigenlijk hebben wij geen station gemist.”

- Paul Stokman, Financial Manager |
CONO Kaasmakers

PaulStokman_Referent_ISPnext

Over CONO Kaasmakers

De coöperatie CONO Kaasmakers bestaat al 120 jaar. Bekende kazen zijn onder andere Beemster en Stompetoren. De coöperatie van melkveehouders is toonaangevend geworden op het gebied van dierenwelzijn, duurzaamheid en zijn kwalitatieve kaas. CONO streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Samen bereiken ze meer dan ieder voor zich. Daarin blijven ze investeren, onderweg naar een succesvolle en klimaatpositieve toekomst.

CONO Kaasmakers verwerkt op jaarbasis 10.000 tot 25.000 facturen en heeft een interface met ERP-systeem Infor M3.