<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Manufacturing

Verzeker jouw Manufacturing organisatie met een geautomatiseerd Source-to-Pay proces. Een duurzame bedrijfsvoering ligt binnen handbereik. Blijf  ‘One Step Ahead’ met een automated proces van Vendor Management tot AP Automation. Maak gebruik van best practice dashboards in Spend Analytics en start met het managen van alle uitgaven en processen binnen jouw organisatie. Stel medewerkers van Finance en Procurement in staat om optimaal te presteren dankzij grip op het volledige Source-to-Pay proces.

Koppel het platform met jouw ERP systeem en krijg de inzichten die je wilt. Zet jouw inkooporganisatie en crediteuren afdeling centraal.

Manufacturing_Industrie_ISPnext_2022

Klanten uit deze industrie

Logo_shimano_ISPnext_2022-1
Logo_tailor-steel_ISPnext_2022
Logo_nts-norma_ISPnext_2022
Logo_shimano_ISPnext_2022-1 Logo_tailor-steel_ISPnext_2022 Logo_nts-norma_ISPnext_2022
Logo_shimano_ISPnext_2022-1

Shimano

Wim Hartog | Sr. Manager Finance

“Dankzij de consultant van ISPnext hebben wij de meest optimale afstemming voor matching bereikt!”


Manage jouw uitdagingen

Beheers kosten


Sluit het platform aan op je ERP systeem voor inzicht in de continue stroom van facturen en orders. Krijg grip op de factuurverwerking met AP Automation en analyseer de kosten via de uitgebreide dashboards in Spend Analytics. Gebruik het inzicht om te besparen maar ook om de leveranciersketen verder te optimaliseren.

Kwalificeer leveranciers


Werk samen met de juiste leveranciers door vooraf leveranciers te kwalificeren en te toetsen op bijvoorbeeld hun certificaten. Het systeem  controleert of certificaten nog geldig zijn zodat je altijd samenwerkt met enkel gekwalificeerde leveranciers. Beperk zo de risico’s voor jouw eindproduct.

 

Reduceer inkooprisico’s


Analyseer de details van kosten in verschillende commodities en leg de afspraken met leveranciers vast in Contract Management. Beoordeel je leveranciers om te controleren of gemaakte afspraken worden nagekomen en werk samen aan verbeteringen.

Ben jij klaar om controle te nemen over jouw processen?


Be inspired.

Nationale Controllersdag '24

Op 13 juni 204 vindt de Nationale Controllersdag plaats in InnStyle in Maarssen. Hét event voor controllers en andere financials om inspiratie op te...

Lees verder →

Discover Live 2025 pre-register

Opdinsdag 16 april was het zover; Discover Live '24! Deze editie werd gehouden in het prachtige Valk Exclusief inEindhoven-Best. 

Lees verder →

Roundtable DORA wetgeving

Ben jij klaar voor DORA? Sluit je aan bij onze Roundtable op 20 juni en ontdek hoe jouw organisatie compliant kan worden.

Lees verder →

Voldoe aan DORA wetgeving

Is jouw organisatie al DORA compliant? Met de invoering van DORA zijn alle financiële organisaties en hun IT-serviceproviders binnen de EU verplicht...

Lees verder →

CFO verlangt steeds meer naar één suite

Werken met één overkoepelende applicatie (suite) voor alle inkoopactiviteiten wordt door Finance Professionals gezien als een van de belangrijkste...

Lees verder →
Meer resources →