<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Maak kennis met de
partners van ISPnext

Dankzij het Partnernetwerk van ISPnext ervaren al onze klanten direct toegevoegde waarde in het hele Source-to-Pay proces. Samen met onze partners leveren we slimme integraties met ERP systemen. Zo bieden we bewezen en standaard integraties met vooraanstaande ERP systemen als: SAP, JD Edwards, Microsoft D365, Infor M3 en Exact Online. Elke partnership heeft een unieke combinatie van expertise en vaardigheden om geavanceerde integraties tussen het ERP systeem en ISPnext te bieden.

Daarnaast geven we samen met onze partners inzicht in leveranciers krediet beoordelingen, ondersteunen we het E-Signing proces en bieden we koppelingen naar je bestaande webshops en catalogi. 

Partner netwerk ISPnext

Onze partners

ERP Connectivity Partners

Business Partners

Solution Partners

Wat samenwerken met ISPnext voor jou betekent

De missie vanuit ISPnext is om het hele Source-to-Pay proces van onze klanten te stroomlijnen en zo kostenbesparingen te realiseren, efficiëntere processen te hanteren en leveranciersrisico’s te reduceren. Heb jij jouw eigen expertise binnen het Source-to-Pay proces? Neem deel aan het ISPnext Partnernetwerk of neem contact op met Maarten de Ru, Director Partners & Alliances bij ISPnext.

 

Meer weten over ons
partner netwerk?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen

Maarten de Ru

Director Partners & Alliances

Partner worden?

Wat betekent een ISPnext partnership voor jou?

  • Verstevig je klantpositie
  • Voorkom klantverlies
  • Transformeer je klanten van transactiegericht naar datagericht
  • Groei mee in ons BSM platform
  • Versnel je klantgroei