<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Xibis

Samen met Xibis realiseren we geavanceerde koppelingen met Infor en Infor LN voor het efficiënt verwerken van zowel kostenfacturen als orderfacturen. De orderfacturen worden in de ISPnext applicatie gematcht met orders uit het ERP systeem van Infor.

Xibis_partner_ISPnext
xibislogo-1

Xibis

Over de partnership

Sinds 1989 is Xibis specialist in de bedrijfssystemen van Infor Baan IV, Baan V, Infor LN en kantoorautomatisering. Xibis levert alle typen diensten binnen de scope van deze systemen voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven in de industrie en handel. De dienstverlening van Xibis heeft als kerntaak het optimaliseren van bedrijfsprocessen aan de hand van doelgerichte IT-oplossingen. Xibis is sinds 2018 Infor Gold Partner. 

"ISPnext heeft ca. 15 jaar ervaring met de integratie met Baan IV/Infor LN en meer dan vijftig klanten van Infor maken gebruik van hun oplossing die volledig geïntegreerd is met Baan IV en/of Infor LN. Het is een prettige partij om mee samen te werken met korte lijnen en heldere communicatie. Ze zijn pragmatisch en resultaat gericht. Kenmerken waarmee ze heel goed aansluiten bij onze aanpak.”

Partner worden?

Wat betekent een ISPnext partnership voor jou?

  • Verstevig je klantpositie
  • Voorkom klantverlies
  • Transformeer je klanten van transactie-naar datagericht
  • Versnel je klantgroei
  • Groei mee in ons BSM Platform