<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Factuurverwerking bij Vostermans Ventilation

Vostermans Ventilation heeft voor ISPnext en haar factuurverwerkingsoplossing gekozen. De koppeling met ERP systeem Infor LN was zeer welkom. Martijn Lenssen, Business Controller bij Vostermans Ventilation, vertelt: De software van ISPnext bevalt zeer positief. De factuurverwerkingsoplossing is erg gebruiksvriendelijk en helpt ons om de processen in onze organisatie efficiënter te maken. Het opzoeken van facturen gaat vele malen sneller, waardoor de productiviteit toeneemt. Daarnaast geeft Vostermans Ventilation aan dat het verwerken van de facturen sneller gaat dan hun vorige factuurverwerkingssysteem.  

Logo_Vostermans_Ventilation
Banner_Vostermans_Ventilation

Technische ondersteuning

Naast de software van ISPnext is de technische ondersteuning ook goed bevallen bij Vostermans Ventilation. Martijn: “Wanneer we toch problemen hebben met de factuurwerking, worden we snel en goed geholpen door de medewerkers van ISPnext.” Ewoud Woudenberg, Account Manager ISPnext vertelt: '' De communicatielijnen met Vostermans Ventilation zijn kort. Dit wordt vanuit ons prettig ervaren. Graag werken we in een betrokken projectteam gestructureerd samen om tot een succesvol eindresultaat te komen.''

"We zijn blij met de vooruitgang die we geboekt hebben op het gebied van factuurverwerking. Dit heeft ons een winst op de efficiëntie geleverd."

- Martijn Lenssen,
  Business Controller |
  Vostermans Ventilation

Pipeline | Story | Martijn Lenssen | Vostermans Ventilation

 

Toekomst

Martijn vertelt: We zijn blij met de vooruitgang die we geboekt hebben op het gebied van factuurverwerking. Dit heeft ons een winst op de efficiëntie geleverd. Maar ik geloof niet in een volledige automatisering van de financiële afdeling. Er zullen altijd medewerkers nodig zijn die de ‘Know-hows’ hebben over de factuurverwerking binnen onze organisatie. 

Over Vostermans Ventilation B.V.

Vostermans Ventilation B.V. is wereldwijd specialist in premium axiaal ventilatoren. Vostermans ontwikkelt, produceert en distribueert axiaal ventilatoren voor met name agrarische en industriële markten. Vostermans heeft altijd veel waarde gehecht aan kwaliteit en innovatie. Daarom werd al snel na de oprichting van Vostermans een eigen R&D afdeling opgericht om bestaande producten te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Met de wereldwijd verschuivende vraag naar energiezuinigere producten en de steeds strengere milieuwetgeving ziet Vostermans Ventilation B.V. een belangrijke rol voor hen weggelegd.  

Vostermans Ventilation B.V. verwerkt op jaarbasis tot 50.000 facturen en heeft een interface met ERP systeem Infor LN. Vostermans Ventilation B.V. werkt sinds 2020 met de factuurverwerkingsoplossing van ISPnext inclusief SmartScan.