<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Driscoll’s efficiënter en milieuvriendelijker dankzij ISPnext

Om meer waarde te kunnen creëren voor telers, klanten en consumenten ging Driscoll’s op zoek naar meer efficiency. Aanbevelingen van diverse klanten en positieve reacties van een collega (die eerder al met ISP heeft gewerkt) droegen bij aan de keuze voor ISPnext. De plug-and-play interface van ISPnext bleek voor Driscoll’s de oplossing. Inmiddels maakt ISP de factuurverwerkingsprocessen efficiënter binnen de verschillende business units in Europa. Bijkomend voordeel: thuiswerken is nu ook mogelijk.

Logo_driscolls_ISPnext_2022
1526787590998

Plug-and-play

Carin de Jong, werkzaam als Accounting Supervisor en derhalve o.a. verantwoordelijk voor het Accountants Payable proces binnen Driscoll’s: “Ons factuurverwerkingsproces was niet meer van deze tijd, maar dankzij ISPnext kunnen we nu tijd en kosten besparen door het uitwisselen van werkzaamheden binnen de verschillende business units in Europa. Daarnaast wordt digitaal archiveren mogelijk, wat ook een kostenbesparing oplevert maar vooral veel milieuvriendelijker is. Driscoll’s vindt duurzaamheid erg belangrijk, dit zie je ook aan onze innovaties op het gebied van verpakkingsmaterialen, waarbij we van plastic naar een duurzamere oplossing met papier gaan.” 

Carin blikt terug op de implementatie met ISPnext: “Dankzij de plug-and-play interface zijn er aan onze kant weinig tot geen ontwikkelingskosten. De toegezegde flexibiliteit is waargemaakt en ISP is zeer geduldig geweest met onze lange aanloop, die wij nodig hadden om een finale GO te kunnen geven. Wij kunnen ons niet indenken, dat een andere partij zo meewerkend en flexibel is geweest als ISP. ISP is zeer benaderbaar en flexibel. Tevens is de inventarisatie van onze behoeftes en de match tussen ISPnext en onze processen zeer professioneel uitgevoerd. We hebben uitgebreide interne procedures om ons ERP-systeem te bewaken. ISP is hier zeer professioneel mee omgesprongen.”

“We hebben uitgebreide interne procedures om ons ERP systeem te bewaken. ISP is hier zeer professioneel mee omgesprongen.”

- Carin de Jong, Accounting Supervisor  | Driscoll's of EMEA

Portretfoto uitsnede rond CarindeJong

Carin: “Om ISP uit te rollen op meerdere locaties en in meerdere administraties is een goede samenwerking en strak management nodig. Samen met de European Controller en onze Subject Matter Expert hebben wij dit project geleid binnen onze Europese organisatie. Wij gebruiken ISP in onze acht fiscale entiteiten in Nederland, Spanje, Portugal, Engeland en Marokko en op vier verschillende vestigingen.”

Over Driscoll's

Driscoll’s of EMEA (Europe, Middle East & Africa) is marktleider voor verse aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen. Met meer dan 100 jaar agrarisch erfgoed en honderden onafhankelijke telers over heel de wereld laten ze consumenten wereldwijd genieten van hun verse, mooie en heerlijk zachtfruit. Driscoll’s bescheidenheid, passie en betrouwbaarheid siert ze. Ze werken met ERP systeem AX 2012.

Ook behoefte aan een plug-and-play interface met flexibele service?