<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Asia Express Food live met elektronische factuurverwerking

Asia Express Food heeft het factuurverwerkingssysteem van ISPnext geïmplementeerd. Een koppeling met ERP systeem SAP S/4HANA was hierbij cruciaal. Harold Roeland, Business Controller bij Asia Express Food, is al vanaf het begin van het traject betrokken bij de implementatie van de software. Hij vertelt: Wij wilden onze administratieve processen verder digitaliseren. We hebben gekozen voor ISPnext omdat ze voldeden aan ons totaalplaatje ten aanzien van product, implementatie, ondersteuning en prijs.

Logo_AsiaExpressFood
Header_Asia_Food_Express_Story

Succesvolle implementatie

Harold: Bij iedere livegang lopen zaken anders dan je misschien vooraf had gepland. Maar als ik terugkijk op de implementatie van de factuurverwerking van ISPnext kan ik niet anders concluderen dat de livegang succesvol is verlopen.” 

Voordelen

Asia Express Food heeft een mooie efficiëntieslag kunnen maken met behulp van ISPnext. ''Met de oplossingen van ISPnext hebben we administratieve handelingen gedigitaliseerd. Ten eerste gaat de routing en archivering van facturen nu automatisch, dit bespaart tijd. Ten tweede werkt de factuurverwerkingsoplossing efficiënt omdat het systeem al een voorstel geeft voor een boeking. Ten derde hebben we de facturen altijd digitaal bij de hand, dit is bijvoorbeeld handig bij controles.''

 

"ISPnext heeft een mooie klantenportefeuille en voldoende kennis en kunde om de klus succesvol te klaren.

- Harold Roeland, Business Controller | Asia Express Food

Portretfoto uitsnede rond Harold Roeland - Asia Express Food

 

Toekomst

Harold concludeert: "ISPnext heeft ons het gevoel gegeven dat we te maken hebben met een betrouwbare partner met verstand van zaken, een mooie klantenportefeuille en voldoende kennis en kunde om de klus succesvol te klaren.” 

Over Asia Express Food BV

Asia Express Food BV is een familiebedrijf, een trotse maar bescheiden organisatie. Ze zijn totaalleverancier van Aziatische, Afrikaanse en Indiase levensmiddelen in heel Europa. Hun klanten bestaan uit etnische winkels, groothandelaren, foodservice bedrijven, supermarktketens en E-commerce platforms. Deze zien ze als partners en behandelen ze individueel via gepersonaliseerde service. 

Asia Express Food BV verwerkt op jaarbasis tot 25.000 facturen en heeft een interface met ERP systeem SAP S/4HANA. Asia Express Food BV werkt sinds 2022 met de factuurverwerkingsoplossing van ISPnext.