<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Uitgebreide functionaliteit voor Shurgard in JD Edwards

Steve Vancraenem, Director of Accounting Europe, Shurgard: “Het implementatieproject verliep enorm snel. Een live-versie werd in heel Europa in zes weken geïmplementeerd. Mede dankzij de goede ondersteuning en interactie tussen Shurgard en het ISPnext team tijdens de implementatiefase. Tevens ontvingen wij zeer bruikbaar advies van het ISPnext team bij de implementatie van het goedkeuringproces: ze aarzelden niet om de klant tegen te spreken en lieten zien dat andere routes mogelijk zijn om te voorkomen dat er veel extra ontwikkelingswerk moest worden uitgevoerd.”

Logo_shurgard_ISPnext_2022-1
Story - Shurgard - Header

Uitgebreide functionaliteit en audit trail

Alle facturen worden nu gescand in 1 systeem; dat is een groot voordeel met vijf support centra waar de facturen lokaal worden ontvangen! De web tool laat goedkeurders eenvoudig de beoordeling uitvoeren (zeer gemakkelijk voor mensen die vaak reizen zoals Facility Managers, die het grootste volume in de organisatie vertegenwoordigen). De ingebouwde E-mail-functionaliteit maakt het mogelijk documenten intern of aan derden te versturen, met een automatische trace in de audit trail. Deze audit trail bevat alle commentaren en routing van de factuur van boekhoudkundige verwerking tot de definitieve goedkeuring.

Daarnaast hebben wij een monitoring / rapportering module. Dankzij deze overzichtelijke functionaliteit van het aantal facturen, waar in het proces deze zich bevinden en door wie ze behandeld worden hebben wij een beter inzicht in de knelpunten. En kunnen daar het proces op bijsturen!”, sluit Vancraenem af.

"Het project verliep enorm snel. Een live-versie werd in heel Europa in zes weken geïmplementeerd."

- Steve Vancraenem, Director of Accounting Europe |
Shurgard

Story_Shurgard

Snelle implementatie

Door de integratie met ERP-systeem Infor LN heeft MPS een hogere productiviteit in de factuurverwerking. MPS ervaart een goede samenwerking met ISPnext. Maarten licht toe: “Er werken kundige mensen bij ISPnext. Ook de vragen via de helpdesk worden vlot opgepakt en afgerond.”

Maarten geeft aan dat naast het digitaliseren van de facturenstroom ook andere processen binnen finance gedigitaliseerd zijn: “De software is heel gebruiksvriendelijk en functioneert goed. Wij ondervinden veel rust en besparen tijd om andere werkzaamheden op te pakken die meer waarde toevoegen aan de onderneming.”

Over Shurgard

Shurgard begon in 1994 in België en is nu de grootste exploitant, eigenaar en ontwikkelaar van self-storage faciliteiten in Europa, met 197 winkels in 7 landen: Frankrijk, Nederland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Denemarken. Shurgard biedt zowel particulieren als bedrijven een eenvoudige en handige oplossing in speciaal gebouwde eenheden van 1 tot 30 m2.