<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Overzicht en tijdsbesparing voor Euroma

De ambitie van de financiële afdeling van Koninklijke Euroma was in 2013 al het verder automatiseren van het goedkeuringsproces met een scanning oplossing. Geen fysieke facturen meer door de organisatie te hoeven laten gaan, maar gewoon digitaal! Roel Veld, manager financial administration bij Euroma, vertelt over de efficiëntieslagen die het bedrijf nastreeft. "ISPnext bleek toen en nu de juiste partij voor ons, in combinatie met ons ERP pakket."

Logo_euroma
EUroma_nieuwbouw_slider

Snelle goedkeuring en goede werkwijze

In februari 2018 heeft Euroma haar concurrent Intertaste overgenomen. De financiële afdelingen van de twee bedrijven zijn daarna geharmoniseerd om er één centrale afdeling op het hoofdkantoor in Zwolle van te maken. In totaal worden er bij Euroma per jaar ongeveer 40.000 inkomende facturen verwerkt met ISP-Invoice.

Soepele implementatie en upgrade

De afdeling beheert de gehele boekhouding, crediteuren, debiteuren, salarissen en declaraties. De financiële medewerkers werken naar tevredenheid met Invoice Automation voor het digitaal verwerken van inkomende facturen. "In 2019 zijn wij bij Euroma overgegaan op ISP-Invoice 4.5 en ISP-SmartScan. Een welkome upgrade. Zowel met de projectleider, consultant als de inrichter is de upgrade prima verlopen!"

"Betere herkenning en forse tijdsbesparing. De crediteurenadministratie vindt het prettig werken!"

- Roel Veld, Financieel Manager  | Euroma

Met Invoice Automation heeft Euroma een compleet overzicht van alle facturen en welke facturen nog niet verwerkt zijn. Ook biedt dit voordeel in het goedkeuringsproces. "Bij een audit kunnen we goed laten zien wat de trace is, de commentaren van medewerkers tonen."

‘In de toekomst hopen we op de financiële afdeling nog meer efficiëntie te behalen. Bijvoorbeeld om het autorisatieproces te bespoedigen. Wellicht dat ISP-Report ons daar een nog duidelijker overzicht van geeft. Ook declaraties volledig digitaal verwerken en goedkeuren staat op onze agenda. Daarmee kunnen we nog extra tijd besparen!’

Over Euroma

Koninklijke Euroma B.V. ontwikkelt al 120 jaar smaak op basis van kruiden en specerijen als toonaangevend partner voor de internationale levensmiddelenindustrie. Binnen de Europese food sector bekleedt het bedrijf een vooraanstaande rol met een top drie positie in haar branche.