<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Integron Group live met ISP-Invoice èn SmartScan

Integron Group werkt met ERP systeem Acto. Om de administratieve last op de organisatie te verminderen is Integron op zoek gegaan naar een factuurverwerkingsoplossing. Deze hebben zij gevonden in Invoice Automation met de geïntegreerde scanning tool SmartScan. De integratie van Invoice Automation met SmartScan zorgt ervoor dat factuurherkenning geoptimaliseerd wordt. Inkoopfacturen worden daardoor steeds sneller verwerkt.

integron-logo-28-04-2020
201006-integron-vri-tech-group-kiest-voor-acto

De beste integratie

Arnold de Beer, applicatie beheerder bij Integron: “We hebben voor ISP gekozen, omdat ISP de beste integratie heeft met ons ERP systeem Acto.” Inmiddels is Integron live met Invoice Automation inclusief SmartScan. Arnold over zijn eerste ervaringen met ISP: “ISP heeft een duidelijk verhaal en er is sprake van een prettige samenwerking. De livegang verliep soepel; er waren maar een paar kleine puntjes die we vooraf niet getest hadden.”

“We hebben voor ISP gekozen,
omdat ISP de beste integratie heeft met ons ERP systeem.”

- Arnold de Beer, Applicatiebeheerder | Integron Group

Portretfoto uitsnede rond Arnold de Beer Integron Group

Josette Storm, projectmanager bij ISPnext, blikt terug op de livegang: “De nuchterheid van deze Groningse organisatie resulteerde in een planning die voor iedereen haalbaar was. Heel pragmatisch en realistisch. Integron is een fijne klant om mee samen te werken.”

Over Integron 

Integron Group is technisch dienstverlener met kennis en ervaring in hydraulische, pneumatische en elektrische systemen. Integron is van plan jaarlijks 8.000 inkomende facturen te verwerken met Invoice Automatoin, ISP-Invoice 4.5 inclusief SmartScan. Zij doen dit met 7 medewerkers op de crediteurenafdeling (verdeeld over verschillende vestigingen) en 8 goedkeurders.