Facturen direct zichtbaar in JD Edwards bij Pladis

Pladis wil facturen direct inzichtelijk hebben in ERP systeem JD Edwards. De factuurverwerkingsoplossing van ISPnext biedt de mogelijkheid om facturen tijdens het hele proces te volgen. Dankzij AP Automation en de interface met JD Edwards is wachten tot volledige afhandeling van de factuur verleden tijd.

Pladis office photo

Prettige samenwerking

Paul Hoogenbosch, Business Analyst, Pladis, vertelt: “ISPnext werkt al geruime tijd samen met implementatiepartner Cadran en heeft samen met hen een solide interface met ERP systeem JD Edwards gebouwd. Voucher logging biedt ons de mogelijkheid om direct de facturen in JD Edwards te zien. ISPnext was de enige van de potentiële leveranciers die dit als standaard functionaliteit bood. Bij de andere oplossingen werden de facturen pas na volledige afhandeling via een interface geboekt in ons ERP systeem. Dat laatste is niet wat wij wensen. De uitgebreide interface in combinatie met de intensieve samenwerking van ISPnext met onze vertrouwde implementatiepartner Cadran maakte de keuze helder en eenvoudig.”

Implementatie en roll-out

“Inmiddels is de implementatie en roll out naar de verschillende vestigingen in Nederland, België en Frankrijk afgerond. De samenwerking met Cadran en ISPnext verliep zeer soepel. Daardoor konden issues tijdens de implementatie in overleg opgelost worden. Wij zijn gestart met de locatie in België. Daarbij liepen we tegen de complexe Belgische BTW- wetgeving aan. Nadat de aanpassingen hiervoor waren verwerkt, verliepen de implementaties in Nederland en Frankrijk vervolgens naar verwachting. Als je het begin goed te pakken hebt is de uitrol naar de andere locaties daarna eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Wij ervaren dat er nu eindelijk zicht is op waar de facturen zich bevinden en dat de procedures nu geformaliseerd zijn, wat onder andere noodzakelijk is voor de audits,” besluit Hoogenbosch.

 

"ISPnext biedt standaard Voucher Logging waardoor de facturen direct in JD Edwards zichtbaar zijn!"

 

Paul Hoogenbosch, Business Analyst, Pladis

Pladis_logo

Over Pladis

Yildiz Holding, de grootste voedingsmaatschappij van CEEMEA, heeft zijn kernkoekjes-, chocolade- en banket business bedrijf Godiva Chocolatier, United Biscuits, Ulker en DeMet’s Candy Company samengebracht om een wereldwijd bedrijf, Pladis, te vormen. Pladis verenigt internationaal erkende merken zoals Verkade, Sultana, Godiva, McVitie’s en Ulker.