<img src="https://secure.leadforensics.com/51974.png" style="display:none;">

Efficiëntieslag op facturen en contracten voor Contiweb

Sinds 2021 werkt Contiweb met de factuurverwerkingsoplossing, geïntegreerd met hun SAP ECC-omgeving, van ISPnext én sinds medio 2023 ook met de Contract Management oplossing van ISPnext. We spreken Lindsay Evers, Supervisor Accounts Payable and Tax bij Contiweb en Marga Lamers, Executive Assistant bij Contiweb. Lindsay vertelt: “We kozen voor ISPnext om een efficiëntieslag te maken in FTE, het papierwerk drastisch te verminderen en betere controle over onze processen te krijgen. Na de succesvolle implementatie van de factuurverwerkingsoplossing zijn we ook gestart met de Contract Management oplossing, zodat we in no time het gewenste contract kunnen vinden en inzien.”

Contiweb Logo
Header_Contiweb

Optimalisatie van processen

Contiweb is zeer tevreden met de oplossingen van ISPnext. Lindsay: "Dankzij de invoering van de factuurverwerkingsoplossing hebben we kunnen besparen op FTE. Papierwerk is verleden tijd en het opzoeken van facturen, bijvoorbeeld voor een audit, is nu een koud kunstje. De software is gebruiksvriendelijk."

Naast de factuurverwerkingsoplossing maakt Contiweb ook gebruik van de Contract Management oplossing. Marga licht toe: "Met de Contract Management oplossing hebben we nu een centrale opslag voor ál onze contracten. We kunnen op elk moment een up-to-date overzicht krijgen van onze contractuele verplichtingen. Het platform is gebruiksvriendelijk en heeft een goede zoekfunctie. Gebruikers ontvangen tijdig een notificatie wanneer een contract afloopt of verlengd moet worden. Zo beperken we de risico’s aanzienlijk."

Marga_Contiweb
"Met Contract Management hebben we nu een centrale opslag voor ál onze contracten.’’

- Marga Lamers,  Executive Assistant | Contiweb

"Met Contract Management hebben we nu een centrale opslag voor ál onze contracten.’’

- Marga Lamers,  Executive Assistant | Contiweb

 

Marga_Contiweb

 

Samenwerking

De samenwerking verloopt fijn. Marga: "Bij ISPnext zijn de lijnen kort. De consultant initieert, adviseert, houdt de vinger aan de pols en zet zich in voor de gestelde doelen. Dit is erg prettig." Lindsay voegt daaraan toe dat vragen eenvoudig in het systeem kunnen worden ingediend en dat er snel op wordt gereageerd. "De mensen bij ISPnext zijn vriendelijk en behulpzaam.''

E-Invoicing richtlijnen

Contiweb benadrukt dat met de komst van toekomstige E-Invoicing richtlijnen de snelheid van factuurverwerking steeds crucialer wordt. Hard copy facturen zullen snel tot het verleden behoren. "Het zal een uitdaging zijn om aan deze nieuwe richtlijnen te voldoen, daarom is automatisering van groot belang. Dankzij ISPnext kunnen we deze automatisering realiseren en ons voorbereiden op elektronische facturen”, aldus Lindsay. ”We verwachten in de toekomst ook gebruik te gaan maken van de E-Signing functionaliteit in Contract Management”, aldus Marga.

Over Contiweb

Contiweb is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van droog- en web-handling machines voor de grafische industrie. Zij leveren wereldwijd geïntegreerde technische oplossingen voor web offset-drukwerk, digitaal inkjet-drukwerk en de productie van verpakkingen.